dramaqueencnm Sananebesalak ayy cevaplamayı unutmuşum yok kız bi yerine sokmuyosun fırçası acıtır canını sokma bi yerlerine 😂 klitorisinin üstünde açıyosun sonrası wuhuuuuuuu 😂😂
dramaqueencnm Angellove yok artık tabii ki kullanmıyorum eski başlığını kullanıyorum başlıkları değişiyor zaten 😂
Blkz_07-01 Ozge49595 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/jpQ4wc5.jpeg] 1 ekimde bime gelecek bakabilirsiniz😊
Eayd Blkz_07-01 Ayy bimde mağaza sorumlusu yum cuma günleri spot günü Perşembe günü acicam hazirlicam akşamdan aklıma bu ekran gelicek 😁😁😁😬
XDenizX Blkz_07-01 ay allah sizi hiç aklıma gelmezdi 😅 bugun daha a101 gordum yeni gelmis elime aldim baktim baktim geri koydum amann dedim ufacik sey ise yaramaz 😆
Ozge49595 Blkz_07-01 ama faydasi olur mu ki mutlaka alıp denemem lazım çok merak ettim 😂bide titresimi fazla mı ki
Blkz_07-01 Eayd ne biliyim arkadaş alaalamamıştı ona yardımcı olmak için attım.bende almayı düşünmüştüm masaj için ama bende işeede belki biraz unutayım bu olayı😁😂
Blkz_07-01 Ozge49595 babamın evinde vardı biz masaj için kullanıyoduk masaja iyi geliyordu ama diğerini bilemem😂😁
Guzelkizim 2minikmucize bende cilt için biliyorum hiç kullanmadım da ne ise yarar pek emin olamadım 🤣