Canemin_1 Kizlar hamile olduğumdan beri ne yersem midemi yakıyor bende mecburen maden suyu içiyorum günlük 2. Veya 3 tane rahatlatıyor bu zararı olurmu acaba doktor randevuma biraz var size sorayım dedim bilgisi olan varmi acaba
Mavisim20 Canemin_1 doktorum banada hergün maden suyu icmemi önermisti hergün bitane iciyordum mutlaka. Ama sade olanlarından olucak. Maden suyu faydalı diye biliyorum. Ama 2 3 tane sorun olur mu bilemedim. Benim mide yanmama soguk süt rennie cigneme tableti ve gaviscon surupta cok iyi geliyordu doktorumun tavsiyesi uzerine kullandim hepsini
Amannebileyim Canemin_1 Günlük en fazla 2 tane içebilirsiniz sade maden suyu mineral deposu olduğu için bebeğin gelişimine de faydası var
BademGozlu Canemin_1 Ben tüm hamileliğim boyunca mide yanması yaşadım ve 9 ay oturarak uyudum. Sonuç olarak parmak boyunda kafası saç dolu bir kızım dolu. Günde en az 2 en fazla 3 tane içiyordum bir sorun yaşamadım. Ama en fazla 2 tane tüketilebilir doktorum öyle demişti. Sodyumu düşük tercih edebilirsin.Magnezyum takviyesi için de çok faydalı.
SuPerisi0 Canemin_1 cok faydali yanliz icerisinde sodyum(tuz) bulunduğu icin dikkatli 1-2tuketmek gerekli tansiyona etki eder aksi takdirde
Heka Canemin_1 ben kola hastasıydım yani su diye kalkıp gece kola içip yatardım hamile kalınca tamamen bıraktım ve dr sorduğumda 2 tane içebilceğimi söylemişti, hem asitli hem sağlıklı😂
Ozge49595 Canemin_1 bildiğin kadarıyla zararı tam tersi bebege kilo aldırıyor diye biliyorum en iyisini doktorunuz bilir
Anna_karenina1 Canemin_1 benim doktorum günde 2 tane mutlaka iç diyordu magnezyumu ondan tamamliodum içmeyince ağrım olurdu
G1996 Canemin_1 doktor maden suyu içmenin yararlı olduğunu söylüyor ama gün de 1 tane fazla değil her gün 1 tane iç
BademGozlu Canemin_1 yanlış anlaşılmasın parmak boyu saçının uzunluğu yani 😃 hemde nasıl uzun ve yoğundu bir görsen 😅 sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah geçecek bu günler öyle düşün ve hamileliğinin tadını çıkar özlüyor insan ☺️💐