• Muhabbet
  • Beta hcg hormonu doğumdan sonra ne zaman düşer?

Kızlar daha önce post açmıştım 40 sonu kaçaklı bir ilişkimiz oldu eşimin dalgınlığına geldi diye. Bugün üzerinden 15 gğn geçtiği için kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı hafif arkadaşımda gördü çizgiyi. Ama acaba hormonlar daha yüksekmdiri böyle birşey olabilir mi bilginiz var mı? Yoksa gebelik mi

Cikolatali-waffle sizin postlarınızı dizi izler gibi heyecanla takip ettim artık sonucunu bekliyorum 😂 nasıl hissediyorsunuz korkulu mu endişeli mi heyecanlı mı? Normal doğum mu yapmıştınız sezaryen mi? Kaç dikişiniz vardı ve bebeğiniz sadece anne sütüyle mi besleniyor?

Emineyilmaz kız idrar yaptım ikinci çizgiyi gördüm lakin yine yaptım bu sefee tek çizgiyi gördüm en iyisi kan vereyim dedim ama gece çıkarmış sonuç anca bekliyorum bence hamile değilim yaa bilmiyorum 😁

MarieLaforet bebeğim anne sütğ ile besleniyor normal doğum 3 4 dikişim vardı makata doğru yırtılma oldu bebek iriydi. Ya hem yüksek gerilimli hem dram hem de korku filmi içerisinde gibiyim 😁 bakalım kan verdim gece çıkarmış sonuç yazarım buraya. Birde ikinci kere idrar yaptım ama onda tek çizgi çıktı ilk test hatalı olabilir mi acaba

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/162EKyZ.jpeg]
          [upl-image-preview url=//i.imgur.com/WfAhDsP.jpeg]