Kızlar daha önce post açmıştım 40 sonu kaçaklı bir ilişkimiz oldu eşimin dalgınlığına geldi diye. Bugün üzerinden 15 gğn geçtiği için kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı hafif arkadaşımda gördü çizgiyi. Ama acaba hormonlar daha yüksekmdiri böyle birşey olabilir mi bilginiz var mı? Yoksa gebelik mi
Beta hcg hormonu doğumdan sonra ne zaman düşer?
Cikolatali-waffle siz hamilesiniz beta 7 gun icinde en gec eski halini alir
tugce_byr ay öyle deme kalbim gümgüm attı daha küçücük bebeğim nasıl olacak bilmiyorum
Cikolatali-waffle bende 3 aylikken hamile kalmis tim silik cizgi ile ogrendim dogurali 6 ay oldu
tugce_byr ya Allah bağışlasın böyle birşey olduysa yapcak birşey yok tabii ki kabulüm ama zor olcak
Cikolatali-waffle banada cok zor oldu ozellikle ilk kirk gun ama suan duzenimiz oturdu sayilir topladim sukur
Cikolatali-waffle Bir hafta içinde düşüyor hayırlı olsun galiba hamilesiniz☺️
Denizgoz yaa yarın bir tahlil vericem bakalım o zaman netleşir sanırım
Cikolatali-waffle kızzzz naptınnnnn waffle 😂 hamilesinnnn bencee zsten şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra çıkar hcg. 15 gün geçmiş üstünden
Cikolatali-waffle sizin postlarınızı dizi izler gibi heyecanla takip ettim artık sonucunu bekliyorum 😂 nasıl hissediyorsunuz korkulu mu endişeli mi heyecanlı mı? Normal doğum mu yapmıştınız sezaryen mi? Kaç dikişiniz vardı ve bebeğiniz sadece anne sütüyle mi besleniyor?
Cikolatali-waffle kan verin
Emineyilmaz kız idrar yaptım ikinci çizgiyi gördüm lakin yine yaptım bu sefee tek çizgiyi gördüm en iyisi kan vereyim dedim ama gece çıkarmış sonuç anca bekliyorum bence hamile değilim yaa bilmiyorum 😁
MarieLaforet bebeğim anne sütğ ile besleniyor normal doğum 3 4 dikişim vardı makata doğru yırtılma oldu bebek iriydi. Ya hem yüksek gerilimli hem dram hem de korku filmi içerisinde gibiyim 😁 bakalım kan verdim gece çıkarmış sonuç yazarım buraya. Birde ikinci kere idrar yaptım ama onda tek çizgi çıktı ilk test hatalı olabilir mi acaba
Cikolatali-waffle eger ikinci de cikmadiysa test kiti bozukta olabilir bence
Cikolatali-waffle ben ilk yaptım da bendede çift çizgi çıktı mehersem idrarı fazla damlatmılım sonra yine yaptım tek çizgi çok hassalar
tugce_byr hadi ikinci bozuksa 😁 em iyisi kanı beklemek kızlar gece belli olur😊
Yasemminplt34 ben de fazla damlattım ama 5 6 damla felandı yani
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/162EKyZ.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/WfAhDsP.jpeg]
Bakın çift çizgili test bu
İdrar fazla kaçtığı için kırmızılık oldu biraz