Çok zevk alıyorum ilişki bittiğinde rahatlama hissi geliyor ama titreme gibi bişey yok klitoral olarak boşaldığımdaki gibi titreme vs olmuyo anlamadım ben nasıl olacak bu çok merak ediyorum nasıl başarabilirim
Vajinal orgazm oluyormuyum anlayamıyorum
Bende burda bekliyimm
yenigelin0 merak ettim bende surda duriyim
yenigelin0 yeni gelin misin😀 valla ben 2 yıldır evliyim olamadım henüz
yenigelin0 vajinal orgazm da titreme hissi olmuyor klitoral da oluyor vajinal orgazm da istek devam ediyor klitoral orgazm da istek biter burdan anliyabilirsnz
yenigelin0 eşin altta olsun üzerine çık içine al ve sürtünmeye başla o zaman çığlıklarla boşalırsın ve hep yapmak isticeksin karşşiiim😂🤭
Deleted09 Tatlım o klitoral ama arkadaş vajinal orgazmi sormuş 🙈
yenigelin0 eşinle arandaki uyum çok önemli. Sevdiğin ve zevk aldığın pozisyonu belirlemen lazım ilk önce sonrada odaklanman lazım en önemlisi bu zaten kendini verdiğinde herşey otomatik gelişiyor. Benimki bazen geciktiğinde eşim bekliyor kendini tutuyor boşalmıyor bu şekilde hem ben mutlu hem o mutlu 😍
yenigelin0 Bende de aynısı oluyor ben de bekliyim burda 😄
Laledmrrr evet yeni evliyim nasıl olacak bu ben anlamadım
WhiteAngel acaba oluyormuyum o zaman istek oluyor devam ediyor rahatlama oluyor ve klitorisim ilişkiden sonra büyüyor eğer o hissi yaşamazsam büyümüyor
Deleted09 inan sürekli yapıyorum ama olmuyor üstte bazen çok nadir daha çok yatarken ben oluyor o his
Dmlaaa belki bir gün banada nasip olur ya uyum var ama anlamadım oluyormuyum onuda anlayamıyorum
yenigelin0 valla bende bilemiyorum olsakda bi kurtulsak😀
leblebi öne arkaya😂