Hemsireanneg Serap02 Bazen insanın hem dili hem beyni tutuluyor sonra o anları hatirliyip kendime çok kızıyorum niye esip gurlemedim diye ama terbiyem seviyem müsade etmiyor
Hemsireanneg Rouge şaşırdımm ben seni min. 22-23 çocuklu biri olarak hayal ediyordum 🤭🙈 yaşta da yanıldım geçen ama çok değil
Redrouge Hemsireanneg rahattım aslında covid serviste pozitiflerin içinde çalışıyordum ama bebeğim olunca her şeyden korkmaya başladım ama yüreği 😂
Hemsireanneg Redrouge İlk defa mi ayrilcaksiniz bebisten, bende 3-4 ay görev yaptım başta ayrı kalmaya alışmak çok zor oluyor
Redrouge Hemsireanneg evet ilk defa en fazla 1 saat anneme bırakıp gitmişimdir ☺️ ucretsiz iznim bitiyor . Bebeğim Kasımda 8 aylık oluyor . Zor bir süreç olacak benim için ama gözüm arkada kalmayacak annem bakacak , her şey onun için ☺️
Hemsireanneg Redrouge Kimse keyfi bırakmak istemez hayat şartları zor çalışmak mecburiyetinde kalıyoruz. Allah yardımcınız olsun
Hemsireanneg Belmirmir Bol sabır güç kuvvet diliyorum biz daha 1 tanesiyle baş edemiyoruz. Kendi oğlumdan bir tane daha olduğunu düşündüm de bir an aman aman 🙈