Petito Merhaba bayanlar doğum yapalı 6 ay oldu bu gün ilk defa adet oldum ama tam gelmiyor tam gelse ağrılarım geçecek bildiğiniz adet söktürücü tarifi var mı (emziriyorum )
Unlucky Petito ilaç kullanma bence çünkü yaşadığın çok normal şuan. 1 yıl hiç olmayan bile var. Ben de 6. Ayda oldum. Yavaş yavaş kendisi düzene girer. Emzirdigin için kür de yapamazsın, ilaç zaten olmaz
Dmlaaa Petito ben bir yıl adet olmadım emziriyorduö senin gibi. Sonrasındada hep düzensiz oldum 1 ay oldum 1 ay olmadım gibi kahverengi akıntılarım kasık ağrılarım olurdu doktora gittim emzirme döneminde bunların normal olduğunu hormonel olduğunu söyledi o yüzden ek hiç birşey kullanma hem kendin hemde bebeğin için. Emzirmeyi kesince herşey yoluna giriyor biraz sabret bence :)
Dnzzzz Kuzenimde doğumdan sonra aynı durumdaydı mandanozu kaynatıp suyunu içiyordu 2-3 gün düzenli içtiğinde hemen olmuştu,çok kişiden aynı şeyi duydum ama kişiden kişiye farklılık olabilir belki istersen araştır bunu
Dnzzzz Petito kuzende emzirirken içti bi sorun yaşamadı.normalde ben süte geçer sütün tadını değiştirir sanıyordum ama demekki yanlış biliyormusum bebiş gayet güzel süte devam etti reddetmedi bide ben söylenmiştim emzirirken herşeyi ne yiyip içiyosun süte geçicek diye🤭
Acabakimm Hanzadeninannesi yok bazen bebekleri sütten kesmek için özellikle yenen şeyler varmış sütün tadını etkileyen maydonuzu da öyle duymuştum
Anilla YouTube birgebeningunlugu yaz orda regl söktürmesi icin bir masaj videosu var insanlar hep uygulamış fayda görmüşler bi dene canim sende 🥰
-Sunshine- Petito kekik çayı iç canım cok iyi geliyor ben her adetimin işk günü 2 fincan içerim heö rahatlatıyor hem adetimi söküyor
Petito -Sunshine- evet arkadaşım da dedi sabah bir fincan kekik rezene karıştırıp içtim hem bebeğe faydası oldu hem rahatladım gerçekten ♥️
Petito Herkese teşekkür ederim 🙏 sabah bir fincana kekik ve rezene karıştırdım gerçekten çok rahatlattı hepinize tekrar teşekkür ediyorum 😘😘😘