tugce_byr Sananebesalak Kesinlikle gögüslerime silikon taktirirdim ya boş südyenden nefret ediyorum dolu dolu görüntü çok hoşuma gidiyor özellikle geceliklerde 🥺
Sahra5 bitterdelisi24 ahaha😄😄 çok iyi ya ben bir tek göğüsleri küçük olanlar takıyor böyütmek istiyor diye düşünürdüm demekki böyük olanlar da küçültmek istiyo 😄😄😄🤭
Kokoshanim08 Sananebesalak göğüs 😂 büyük olmasi problem değilde ağırlıktan dik durmuyor orası sıkıntı 😂😂😂
Tecrubekonusuyor Hamilelikten sarkmış göbeğimi, göğüs sütyenle falan yine kamufle ediliyorda göbeğime korse falan fayda etmiyor😭
Orange-woman Sananebesalak karın germe ameliyatı yaptırmak isterim 2 sezaryen sonrası birde fazlaca kilo verdikten sonra sarkma oldu çocuklar biraz daha büyünce yaptırmayı düşünüyorum
TombulHatun Sananebesalak tabiki gögüslerim küçültüp 85 beden olmak istiyorm 😄 kızım sütten kesilince küçültücem inşallah
Kirpapatyasii Sananebesalak suan emzirdigim icin goguslerim dolgun cok begeniyorum ama emzirmeden sonra fos olacaklar. O zaman dolgunlastirmak isterdim. Bide burnumu estetik yapmak isterdim