Falıma bakan olursa söz müsait zamanımda bende onunkine bakacağım🌸[upl-image-preview url=//i.imgur.com/iruQVsk.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/eZKc7qk.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/E3FgCN4.jpeg]

Dedikoducu22 canım bakıyorum hatta önceleri çok daha iyiydi ama bakmaya bakmaya biraz azaldı hissiyat olur tabi bakarız💃🏾

Crazymommm Bu aralar içinizde bir sıkıntı var gibi biriyle tartismissiniz galiba bir yerlere mi gitmek istediniz de olmadı sanki böyle bir konu için tartismissiniz sizin her isinzie müdahale eden birileri var köpek görüyorum heran saldırmaya hazır aman dikkat edin derim bir kalabalık içerisine giriceksiniz bir uzun birde kısa boylu iki bayan sizin işlerinize çok müdahale ediyor ikiside zayıf gördüklerim bu kadar ne zaman müsait olursanız fincanimi atarım

• [silindi]

Serap02 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/ITkMdMl.jpeg]
        [upl-image-preview url=//i.imgur.com/lQpb5Pd.jpeg]
        [upl-image-preview url=//i.imgur.com/4MpEXKE.jpeg]

• [silindi]

Serap02 tamam teşekkürler

[silindi] ama gözüme çarpan hiç iyi şeyler olmadi buna bakamam ürktüm vallahi yıkayın bu fincanı hemen

• [silindi]

Serap02 yaa çok merak ettim

• [silindi]

Serap02 eşim istiyorda ben pek değil

[silindi] Ay dur yada sizin haneden geçinen birileri var ama hiç iyi niyetli değil bebek beklediğiniz görüyorum ama sanki engel olan birşeyler var bir doktora görünün isterseniz sizinle tartışmayı bekleyen iki kişi görüyorum pusuda bekler gibi bekliyorlar birde çok çirkef bir surat aşırı korktum ya ne bu cozemedim

[silindi] Evet bebeğin yanında dusniclei cikmissiniz zayıf saçları toplu bir bayanmisiniz

Başka kimsenin falına bakmam kizlar atmayın lütfen karşılıklı olursa bakarım çünkü paylasitgim fal postuna asla dönüş olmadı bundan sebep bende bakmiycam

• [silindi]

Serap02 gorumcemdir kesin