Patmem Gul34 bebeyagi veya ağda için kullanılan yağlardan kullanıyorum varsa masaj yağı da olabilir :)
Birgariphanci Asyanese vay arkadaş benim neden böyle şeylere hevesim yok ya 😃 alayım diyorum ama ona verdiğim paraya yazık diyip kalıyor banada biraz ilham 😃😃
Hemsireanneg Zoya Yokartikk ay valla moralim kötüydü guldurdunuz emzirmeyi kesince Nivea Q10 sıkılaştırıcı kullanın suanlik bir şey yapamazsınız ben sizin yerinize bu akşam giyerim kocama 😂😂🙈
Hemsireanneg Zoya 😂🙈 evet benimde çok sarkikti baya topladı 🙂 bence alın deneyin beğenmezseniz dursun kenarda emzirmeyi kesince kullanırsınız
Glr_09 Hemsireanneg yook canıım daha neler asla sevmem böyle şeyleri pavyonda çalışan karılar gibi ıy 😂
Hemsireanneg Glr_09 Pavyonda çalışanlar elaleme elletiyor yalnız hsnd sen bilirsin canım zevk meselesi
Meeaoww Hemsireanneg yeri gelince kocana pavyondakiler gibi olmasını da bileceksin ki gözü kalmasın hiçbiside 😉 bende severim böyle marjinal şeyleri 🤭 Glr_09
Meeaoww Kokoshanim08 ben topuklu giyip karşısına çıksam adam güler kesin bana ya 😅😂😂 bir çok geceligim fantazi takımlarım var ama hep ayakkabısız giyorum. Bu arada vücut çorabı da çok işe yarıyor onuda gözden geçirin Asyanese