Selam. Kızlar birşey soracam ben mi çok alınganlık yapıyorum yoksa haklıyım onun için size sormak istedim.
Benim ailem köyde evleri bende şehirde onlarla aramız 2 saat yol. Ben zaten gitmeyi düşünüyordum onlara bugün annemle konuştuk dedi biz yarın bulamac yapacaz bilenler vardır aranızda belki pestilli cevizli sucuk. İşte dedi yarın yapacaz evde yapıyorlar evin bahçesi var orda işte 1 defa tek yapıcak lar normal de her yıl kaç kez yaparlar. Dedi Bi defa tek yapacaz, oda yarın işte annem diyor senin ablanlar parasını vermiş onlara da ceviz alıp yapacaz dedim bana da ceviz alın yarın gelmeye çalışırım ne zaman gelsem parayı veririm size. Dedi sen yarın gelince kendine ceviz al gel biz kendimize aldık Bi dahs senin için kimse gidip almaz. Bu dediği zoruma gitti bana önceden deseydi para yollardım neden ablamlar a önceden haber verdin de bana vermedin. Birşey demedim kapattım şimdi mesaj atmış diyor ceviz de alsan çok alma 1 kg al bulamac üzüm suyundan yapılıyor biz seni bilmiyorduk kendimize göre üzüm suyu aldık
Bilmiyorum ben mi abartıyorum çok kırıldım üzüldüm kendi kendime dedim yarın oraya gitme esra ceviz fln da alma otur evinde.
Sizce abartıyor olmam saçma mı haksız mıyım yoksa haklı. 😒