Petitbeurre Merhaba kızlarr sizden kitap önerisi istiyorum sürükleyici bir aşk romanı seri şeklindede olur varmı okuyup çok etkilendiğiniz kitaplar 💜
Mayoneziseverim Petitbeurre seni beklerken diye bi kitap var öbüşmeli sevişmeli adı judie olan bi yazar diğer serileride aşklı meşkli.
Adsizbayan Mayoneziseverim ay o çok ayıplı bı kitap 🤭 ortaokulda sıra arkadaşım getirmisti okuyoduk boş derslerde ay aklıma geldi 😁
MarieLaforet Petitbeurre İskender Pala kitapları karışık yazar ama kalemi sağlamdır okuması zevk verir başlayınca duramazsın 💕
Petitbeurre Oğlu okula başlamış evde sıkılan bir anne 😀 oğlum doğmadan önce kitap okumaya bayılırdım 3 yıl boyunca fırsat bulduğum heranda okudum ama şuan çok daha iyi olucak 🎈
Petitbeurre bitterdelisi24 kitabı yazan yazarın kitapları öyle çok güzel betimliyor ⅔ kitabını okumuştum
Petitbeurre bitterdelisi24 kelebek adasıydı onu okumuştum ama yıllar önce hatta sen yazınca tam hatırlayamadım adını bakıp yazdım
Orange-woman Petitbeurre nermin bezmen ; sır ve devam kitabı auranın incileri Canan tan kitapları herbirini çok beğenmiştim
Petitbeurre Orange-woman canan tan ın çoğu kitabını okudum bende beğenirim nermin bezmende bakıyım tabiki
bitterdelisi24 Petitbeurre bende canan tanın butun kıtaplarını okudum :) piraye , en son yürekler ölur , eroinle dans , kelepçve , yüreğim seni cok sevdi :)