Aldım kullanacagim faydasini görenler nasil kullaniyorsunuz
Dermaroller kullananlar
Kelebek21 ne için kullanacaksın ben çatlaklar için kullandım faydasını gördüm
Cikolataligofret yok canım hicbir kuvvet onu gozumde pozitiflestiremez😂😂yani şimdiki zamanlarda yararı var gibi gelir mesela ,makyajı çıkarırken bile cildi pamukla vs asındırmamak kibar davranmak gerekiyor tabiki buna dikkat etmedigimizde ertesi gün aa yüzümü cizmiş yüzüm sarkmıs falan demiyoruz farketmiyoruz .fakat bu ileriki yaşlar, zamanlar için tehlikeli. cabuk kırısıklıklar olabilir ,yüzde cizik yada tahris vs olabilir .ben nenemlerden annemden nasıl gorduysem öyle gidiyorum. ciltleri cam gibi kırısıklık hicbisey yok .onlar bana söylerdi hep
Rouge aslında tam olarak o yüzden kullanılıyor🙂 araştırdın mı bilmiyorum ama yüzde hafif deformasyonlar açıp kan dolaşımını hızlandırıyor ve cilt o bölgeye çalıştığı için ciddi anlamda faydası oluyor
Annesivekizi evet bende öyle biliyorum
Annesivekizi canım biliyorum .suanda cok popüler herkes olumlu yönlerini söylüyor .taa ki o popülasyonu gidene kadar .mesela foreo vardı aman aman herkes çıkardı of süper hergün yapıyorum bilmem ne dediler hala da öyle ama suan mesela onun bile hep kullanılmaması gerektigini söylüyolar ve uzun vadede olan zararlarını söylüyolar sonradan memnun olmadıgını söyleyen o kadar kişi var ki bu da öyle olucak.kan dolasımı için o kadar çözüm yolu varki daha zararsız ben öyle yapıyorum .dermaroller yüz için asla uygun bulmuyorum. bu dedigimi lütfen unutma birgün bu da çıkacak zaten.her söylenilen vaad edilen dogru olmuyor bir süreligine yaradığını düşünsek bile uzun süreli ne olucagını da bilmemiz gerekiyor. nerdeyse her ürün için cok güzel seyler söylüyolar .ama bizim bilmemiz araştırmanız ve mantık yürütmemiz gerek
deleted_4033 yüz ve saç
Kelebek21 dediğim gibi ben doğum çatlakları için kullandım . Evde kendim kremini hazırladım günde bir kere dermoroller yapıp üzerine krem sürdüm normalde benim çatlaklarım kolay kolay gitmez ve rengi de beyazlamaz ama 20 gün kullandım şuanda çatlaklarım belli belirsiz 😊 yüz ve saç için bilgim yok
deleted_4033 nasıl kullandiniz ben kullandım bir şey degismedi
deleted_4033 yani doğumdan kaç süre sonra kremler neler öğrenebilir miyim
Rouge çok güzel şeyler yazmışsınız, çok merak uyandırdı bende. Neler kullanıyorsunuz yüzünüze ? Rica etsem anlatır mısınız ?
Portakallikahve Cok Teşekkür ederim 🥰öncelikle dermaroller gibi cilde kaba davranan seyleri asla kullanmıyorum .makyajımı temizlerken bile pamuk cildimi asındırmasın diye cogu zaman yag ürünle cıkarıyorum. dermaroller cildi yenilicek yeni deri cilt hücre mücre diyor fakat cildimizde kücük delikler yaralanmalar oluşturuyor .cogu leke yapıyor .sonucta cildi dele dele yapılan bir işlem .ben elimden geldiginde nazik davranıyorum .nasıl ki göz altı derimiz ince kaba davranınca erken kırısıyor hatta kararmalar oluyor cilt de ileriki zamanlarda öyle .cok kibar davranmak gerekiyor .peeling yaparken bile taneciklere dikkat ederim cildimi cizmesin diye .cogu zamanda kimyasal peeling kullanıyorum ve dermaroller yerine cildime nadir de olsa ısıyla kullandığım ürünlerin cildime gecmesni saglıyorum .dermarollünde amacı bir nevi bu .ben ise onun yerine ısıyla yaparım ve cilt yenileyen ürünler vitaminler kullanıyorum .cildimin ihtiyacına ve günlük aylık haftalık bakım olarak degişiyor .genel olarak cildimi cift asamalı temizlerim lekem sivilcem gozenegim varsa asitli tonik uygularım maskeler yaparım kimyasal peeling yaparım c vitaminli fiziksel peeling de kullanıyorum arındırıcı nem gece maskesi gibi seyler yapıyorum .vücuduma da aynı sekilde bakarım kuru fırcalama bol nem vs ben cok sey yapıyorum cildime saysam uzar seni sıkmak istemiyorum cok kez burda yazdım zaten😂 🙏🌸
Rouge yeniyim hiç rastlamadım 🙈 teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş. Gördükçe okurum artık 😍🌸
Mathilda6 bende merak ettim
Portakallikahve uzun olmasın senin için diye yazmadım 🙏ama her bakım postunda vardır 😂teşekkür ederim ilgin için🥰❤️🙏
deleted_4033 ne kremi kullandınız gerçekten 20 günde fayda etti mi birde dermorelleri nasıl uyguladıniz günde ya da hafta da kaç defa kusura bakmayın soruyorum ama kendimde uygulamak için soruyorum