Bomonti bizde var öyle bir şans ☺️ bir diplomam var diğerini alıcam İnşallah ama bir birin den alakasız meslekler 😂

Bomonti sadece universite döneminde çalışmak için okumuştum 😂 şimdu baya işime yarıyor tüm ilaçları biliyorum

Bomonti asla doktor izinsiz verilmez dozasını farklı falan verirsin mazallah

Türkiye de okumadığım için burda ki ilaçların hepsini bilmiyorum ama aynı olan ilaçlar da var birde üstüne üstelik merakım da var hep araştırıyorum

Lavinia_ eczacı bişey olmaz dedi ama tam vermemeye çalışıyorum kırıyorum ayrana falan koyuyorum

Bomonti çok dikkat et… Gecen gün postuna yazıcaktım işim çıktı sonra da unutum 😕

Lavinia_ korkuyorum da bi yandan benden şüphelenir mi ki bi süre sonra dün kızardı bugün de 2 tane içmiş baya kırmızı olmuş ama normal yazıyo öyle olması tiksinmesi istememesi için böyle oluyomuş

Bomonti onlar normal beriltiler ama ilacı kullanınca içki içmemesi lazım bir süre sonra zaten kendi tiksinib içmiyor

Lavinia_ inşallah ya doktora gitcem içkiden oluyo falan dedi bugün giderse anlar da gider mi gitmez mi bilmiyorum

Bomonti ondan önce siz doktora gidib konuşa bilirsiniz eşim gelicek ondan gizliden tahlil yaptira bilirmisiniz lazım diye diye bilirsin sonra da eşin gider tabi bunu doktor kabul eder mi bilemiyeceğim

Lavinia_ biraz zor yani kim bilir hangi doktor olucak ben sıra almıştım ona pazartesi için ama kandan kaç günde çıktığnı bilmediğim için söylemedim

Bomonti oda doğru maalesef bu ilçların kandan atılması en az 3 haftayı bulur

Bomonti evet maalesef öyle ağır ilaçlar öyle geç atılıyor kandan