2zlerim geciktirici öneri
Hiç bir postuma yorum gelmiyor sanki kapalı
Prezervatif
2zlerim biz sürekli bunu kullanıyoruz ve etki ediyor. Eşiniz taktıktan sonra bi 5 dakka bekleyin biraz etkisini göstersin ondan sonra devam edin (eşimde erken boşalma sorunu var bunu kullanmasak iki dakka içinde boşalıyor)
2zlerim biz de epey uzun sürmüştü 15 dk falan. Hatta bir tane jel vardı onu kullandıktan sonra abartısız 30-35 dk bile buluyor artık yeter bir an önce bitsin diye dua ediyorsun 😅bizde o jeli almadan önce yorumları okumuştuk denedik memnun kaldık onuda deneyin bence. Sonra bana yazın :)
Vanilyakokusu jelin adı ne peki
Eylem_01 nasıl ikna ettin eşini nasıl konuya girdin
Kahvehatunu ztn ilişkimiz uzun sürmez oldu bittiye getiriyoruz kaynanam gile gittik orda kaldık özlemişti izin vermedim dokunsun dedim rahat olmam burda nasıl duş alacam emziriyorum fln dedim öpüştük sadece dedim ben biraz farklılık istiyorum hep aynı pozisyon yapıyoruz uzun sürmesini istiyorum sen 2 dk boşalıyorum 1 buçuk senedir evliyiz orgazm olmadım hiç dedi napim geciktirici spreyler var kullan kullanmam dedi kısırlaştirir fln dedi yok dedim niye sanki tek sen mi kullanacam eminim ki herkes kullanıyor dedim bekarken mastürbasyon yaptı mı hiç evt dedi dedim o yüzden erken boşalıyorsun hemen rahatlıyim kimse gelmeden fln dedi napim gidip zina yapacak halim yok ya ondan sana demedim sen aklınla hakeret edecen erken bosalmiyim diye sen hemen olsun olsun boşalım bitsin diyorsun beynin yönlendiriyor seni neyse oyle deyince tamam al dedi ben almam ama sprey oyle yani daha sipariş etmedim hangisi etkili onu araştırıyorum eşi kullanan varsa yardımcı olabilir mi bana hangisi etkili
Eylem_01 Pek erken boşalmiyor ama oral olunca veya ben üstte olunca normalinden erken geliyor 🙄