Hanımlar 1.65 boyum 45 kiloyum kendimi hiç çekici bulmuyorum. Herkez ay ne kadar zayıfsın demesinden bıktım bunalıma girdim emzirmeden sonra göğüste kalmadı. 10 gündür kullanıyorum ilk üç gün çok zordu midemi aşırı rahatsız etti. Şimdi hiç problem yok daha iyi yiyorum. 1.5 kilo almışım. Aranızda kullanıp kilo alan varmi 😢 bombax bırakınca kiloda gidiyormu

Kiz ne sanslisin ben de zayiflamaya calisiyorum 😣☹️

Emelim herseyi fazlası zarar düşünün oturuyorsunuz kemik kendinize Bi elbise alçaksınız en küçüğü bile bol geliyor. Çelimsiz duruyorsunuz. Göğüs yok popo yok ozguven hiç yok 😃 silikon yaptırmayı düşünüyorum

Oyuncakci yok kiz zayiflik sultanliktir 😀 muz cicibebe sut ve kasar peynirli tost iyi yapiyo kilo🤓

Oyuncakci bende zayıglıktan şıkayetciyim ama artık vazgeçtim doktor dedi metabolizman hızlı çalışıyor 🤦🏻‍♀️

Emelim karışım içiyorum muz süt ceviz bal bebebuskivisu banamisin demedi. Şimdi yanında bide antidepresana başladım migren için o da yaparsa Bi iki kilo bakalım 🙂

Oyuncakci Bence kilo almak vermekten daha zor. Hergün cicibebe yiyip içmeme rağmen kilo alamıyorum bende 😒 İki üç kilo alsam yeterli ama gram fazla çıkmıyorum tartıda. Ve uyuyana kadar ağzım boş durmamasına rağmen 😂

Oyuncakci o zaman tiroidlerine baktir veya iciyosan sigarayi birak canim

Ceren1234 yok olmuyor. Ben gece kalkıp yemek yerim çikolata falan yerim servet yaparım en kötü banamisin demiyor. Tiroitlerim falan hormonlarimda hiç bisi yok çok yemiyorum galiba ben

Lavinia_ 45 kiloydum az evvel tartildim 47 🙈 inşallah tartı bozuk değildir. Eşim tatildi aynı ama