İkisininde üstünde kıyafet varken boşalmışsa imkansız gibi görünüyo canını sıkmasın eczaneden 5 tl ye bi test alın varsa çıkar zaten 👍😊

Yus1 baya cahilmiş o arkadaşın artık 7. 8. sınıftaki çocuklar bile biliyor sperm içeri girmediği zaman çocuk olmayacağını ne güldüm ya 😂😂😂😂

Kesin hamiledir 😂😂😂😂😂

Yus1 bence o stres yaptıkca gecikmeye devam edicek kafasina takmasin ama korkuyorsada test yapsin diger turlu kafasina takarsa kendine zarar vermekten baska bisy olmaz adet sokturucu hap kullansin veya evde kendi sogan suyu hazirlasin onu kullansin

Yus1 hamile değildir merak etmesin. Kafasına takarsa adeti gecikir.

Korksa da korkmasa da lütfen 5 tane test alıp deneyin.5 test diye kafadan söyledim ama gerekiyorsa 10 test alın.Hastaneye gitme şansı yok sanırım çünkü evli değil belki çekinebilir ama imkanı varsa hastaneye dahil gitsin lütfen.Lütfen diyorum çünkü ben hamile olduğumu 8.ayımda öğrendim.Olmaz olmaz demeyin

Green adam içine boşalmamış sence hamile kalma ihtimali var mı da test yapsın diyosun allah aşkına 😂 durduk yere korkutma kızı zaten çok korkuyomuş

Emsal korkunun ecele faydası yok madem korkuyor burda değil de eczane de ya da hastane de alsın soluğu.Duygulara göre hamile kalınıp kalınmadığı belirlenmiyor ne yazık ki ay ben çok üzülücem öğrenince o zaman gerçeklerden saklanmam mı gerekiyor ?

Green seni ilgilendirmez açıkçası kimseyi ilgilendirmez kendi hayatı bizene burda bizim konuşmamızı gerektiren sorduğu soru buna cevap veriyosan ver vermiyosan diğer konuya da girme kimsenin namus bekçiliğini yapamazsın

Yus1 siz beni çoğu insanla eş değer tutuyorsunuz yani günümüzdeki bazı bu şekildeki cahil düşünen Kadınlarla.Korksun korkmasın bir şey varsa vardır benim bahsetmeye çalıştığım şey sadece bu ötesi yok diğer yaptığım bir yorum ise bu kadar onu tedirgin edebilen birşey varsa zaten kendine zarar verir benim a demem b demem onu etkilemez söylemeye çalıştığım şey bu.Nirşey varsa zaten vardır yoksa toktur burası yorum platformu bende en doğru biçimde olanı söyledim ne süslü kelimeler ne hakaret edici birşey.

Emsal ne namus bekçiliği siz hazır da bekleyen kadınlar gibi ne bu şiddet bu celal yapan istediğini yapar oradaki kadın arkadaş yok hakaret yok şu bu yok endişe etmeyin dediği için kızdım ben endişe ettirsemfe ettirmesemde birşey varsa var yoksa yok madem bu kadar endişeye yol açıyor yaptığı şey yapmasaymış diyorum kendine zarar buda benim yorumum siz sadece anladığınız yerden anlıyorsunuz

Emsal ne yapacAğım konusunda da sen birşey söyleyemezsin düzgün şekilde ilk başta yazdığımı anlayın sonra da cevap verin

Yus1 siz İnan’ın daha da yanlış yapıyorsunuz.Neden toz pembe bakıyorsunuz gerçekten test alıp bir baksın,içi rahat eder başka da söyleyecek zaten birşeyim yok

Emsal yoruma açık birşey değil bu ne ben ne de bir başkası içinin rahat etmesi için tek yapacağı şey test hala söylüyorum benim burda hiç birşey söylemem etki etmez madem tedirgin etmek falan da değil kendisi için bu testi yapsın yapmıyorsa neden tedirgin madem birşey yoksa ? Ee o zaman içi rahat olsun

13 gün sonra

Green aynen yani korkuyorsa ne diye yapıyor evlenmeden bide bana sanki kendisi gibi güya arkadaşıymış akıntısına kadar biliyormuş yaa 😏😏