Nurcin yani günah falan seysini gectim ben ona bisey diyemem herkesin kendi tercihi .ama erkegi gectim birbirinin ilişkisini okudukça haz alan gaza gelen var. ben sahsen bunu istemezdim ,kocamla ozelimi anlatıyım birde hosuna gitsin .bazısı hatta post açıyordu hadi birbirimizi azdıralım diye etkileniyorum diyen cok .hatta azgın karılar diyenler oluyodu ve bunu hos olan bulan oluyodu bu tabiri. sahsen cinsellikle anılmak istemem .buraya kadın da gelebilir dalga gecmek için erkek de gelebilir kimse engel olamaz biz anca kendimizden sorumluyuz. erkek gelirse anca dalga amaclı gelir hic de hos degil .bazı yorumlar var komigimize gidiyor. ama kesinlikle bilgilenme yada böyle bilmedigimiz seyler falan ne bilim böyle seyler dısında konusuyorum. Mesela biri gelir kac dk der digeri gelir kac cm der digeri gelir nasıl yapıyosunuz der bunları diyorum özellikle🤦🏻♀️herseyi de gectim suan mesela senin de benim de bir profilim degil mi ,ben orda burda yorum yapıyorum ne kadar yüzümü gormesen de kocamla yaptıklarımı biliyo olsan yine yüz yüze gormus gibi. sonucta burda ben kendi karakterimi gosteriyorum .ne diyelim herkesin kendi tercihi bu benim düşüncem