Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim ve 1 yaşında bi bebeğim var. Eşimle genel olarak ıyiyiz ama son zamanlarda bana biraz cilve öğrensen, cilveli ol diyor. Bende biraz odunluk var kabul diyorum ama nasıl cilveli olunur bilmiyorum. Fikirleriniz neler teşekkür ederim.
Cilveli olmak
Bizimki istiyor aslında bende istiyorum ama yapı sanırım:))
Bende burda bekliyimm ☺️
Bence yapısal yaa :( sonradan cilveli olunmaz diye düşünüyorum yapmacık durur yani.ben de çok imreniyorum ama kendim yapamıyorum komik duruyor oturmuyor😂
Ne diyeyim canım:) bu postta öğrenirsek cilveyi sen de uygula yorgunluk geçer belki;)
Merve2_ Cilveli olunmaz ama dogulur beybi😃 Mizac meselesi bence
Cilveli derler bana ama nasıl oyle olunur inan bilmiyorum 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Merve2_ bi akrabamız hep şey derdi her işe erkek gibi koşturmayın bırakın erkek erkekliğini kadın kadınlığını yapsın bi tabağı almak için sandalye çekmeyin de örnek veriyorum ahmeeet yardım eder misin tatlım yatişemiyorum diye çağırıp tabağı koyunca da yanağına bi öpücük kondurun bakın o adamın yanındaki değerinize diye konuşurdu kahkanız güzel ve eşinize özel olsun konuşurken tebessüm ederek gözlerinin içine bakarak konuşun yapamayacağı şey olmaz o zaman size karşı ses tonunuz hep yumuşak olsun derdi gerçekten de işe yarıyor😄 hep yapmaya çalışırım ve bayağı da oturdu karakterime 5 yıllık evliyim kocam gözümün içine bakar ben olmadan asla bi toplulukta sofraya oturmaz eşim gelsin öyle der tabağıma hep yemeği kendisi koyar bir yere giderken hangi çantayı kullanacağımı sorup içine koyacaklarımı hazırlar yerleştirir gibi gibi 🥰
- Düzenlendi
Peripella Ayyy aynı biz maşallah Allah bozmasın 🤗🤗 bence cilveden değil sevgi göstermeli insan sürekli zaten herşey güzelleşiyor ozaman ben eşimi öpmeden duramam asla, hergün güzel şeyler söylerim sarılırım sonra arada seksi öpücükler veririm çok hoşuna gider 🙊🙊🙊🙈 oda bensiz birşey yapmaz yemek yemez herşeye sen nasıl istersen der Rabbim ağız tadımızı bozmasın herkese nasip etsin huzurlu bir ev eş ve sağlıklı bebekler 🤲🤲🤲🤗❤️❤️🥰
Merve2_ https://instagram.com/psk.ebrukaya?utm_medium=copy_link
Mutlaka gözatın😍
- Düzenlendi
Benim odunda hic anlamaz cilveden cok sinir oluyorum 😠😤neler yaparım umru değil başka adam olsa erir biter biraz odunluk var sanki benimkinde ama bana cok kibardirda çözemedim ben
Bosunadelirmedik mizacım değişsin ayol