Kobranecla Anilla Burasi trol olmuş iyice ciddi ciddi değil artık gerçekten milletle kafa buluyorlar ayak uyduruyorm napayım biri dr ariyor biri avukat biri psikolog ariyor şaka gibi…
Anilla Kobranecla Fıkır alışverişleri cok normal sen troll post görmemişsin yemin ederim ağzın açık kalır bazı postlara :( hiç eski tadı yok buraların
bitterdelisi24 Adsizbayan dogma buyumeli bayrampasadamısın yoksa gelınmi geldın :) ben alifuatta calısmıstım lise dönemınde🤣🤣 ben istanbulluyumm canım dedem dedemın dedesi hep istanbul
Adsizbayan bitterdelisi24 yok canm Malatya’da doğdum büyüdüm 11 yaşımdan beridir İstanbul’dayım Karadeniz mah.oturuyodum bayrampasaya gelin geldim 3 yıldır burdayım 🤭 Ali fuattan hiç cikmayiz ya çok sık gidiyoruz bizde 😁
bitterdelisi24 Adsizbayan valla merak ettm seni belkı bırbırmızı gormusuzdur bile :) divan centerde calısmıstım ben 7 8 sene önce🤣
2minikmucize Adsizbayan a tamam hatırladım hatta bende kadınlar vajinadan erkekler penisten zevk alır yazdım yani günah olduğunu ima etmiştim anal yapanlardan linç yemiştim 🤣🤣🤣unutmam imkansızdı