Merve2_ Kızlar, 16 gündür kayinvalidemdeyiz ve hiç ilişki olması. Duş almak zor, çocukla aynı oda da ilişki olmaz vs. Yarın evimize gidiyoruz ve ertesi gün için kocamı kudurtmak istiyorum. Değişik ne olabilr.
Ompatii Merve2_ bi kuduruk eşimle biziz galiba çocuk hasta yatağında bide kayınvalidemgilde kaç kere yaptık hatırlamiom o kadar yani😂😂
Armis Saripapatyaannesi34 sizin patlama yarı da kaldı galiba son postu iliskiden sonra açtın hrlde 😄😄
EmelAlp Özel olarak bişey yapmana gerek yok bence malum 16 gün geçmiş üstüne giydiklerinle ilgileneceğini sanmıyorum saldır gitsin awbbssb 😂😂😂
Sexapalite Biz çocuk odadayken yapıyoruz beşiğinde bizi görmüyor günah mı oluyor sessiz bir şekilde tabi uyandirmiyoruz çocuğu
Saripapatyaannesi34 Sexapalite çok yanlış bu durum psikologlar bile söylüyor siz duymuyo sanabilirsiniz ama bebekler hissedermis aynı odada birkaç doktordan duymuştum dikkatli olmanızı tavsiye ederim
E_heralde Saripapatyaannesi34 dediklerinize katılıyorum haklısınız ama her kes ayrı yaşamıyor kayınvalidesinden. Birlikte yaşayanlar da var çocuk olunca da mecburen aynı odada çocuk uyuduktan sonra yapıyorlar. Çoğu kişinin ayrı odada sex yapmak lüksü yok. Biz tek yaşıyoruz ama empati yaparak birlikte yaşayanların da halinden anlamaya çalışıyorum. Çok zor olmalı onlar için. Sonuçta beraber yaşıyorlar diye ve ya çocukları oldu diye cinsel hayatları sonlanmıyor 🥰
Adells16 E_heralde E_heralde işte bu biz oluyoruz ya çoçuk uyuduktan sonra ya da kaynanam çoçugu alıp dışarı çıktığında filan evdeysek başka türlü olmuyor malesef
Saripapatyaannesi34 E_heralde evet orasida öyle tabi ki ben sadece uzmanların görüşünü belirtmek istedim 🌼💞
E_heralde Adells16 1-2 arkadaşımdan biliyorum. Diyorlar 40 yıllık evliler gibiyiz ne özel hayatımız baş başa kalmak cinsellik kalmamış. Aman duyulur aman çocuk diye diye aramızı soğuttuk diyorlar 😕
Adells16 E_heralde kaynanam filan rahatsız olmam anlıyor az buçuk halimizi ama biz rahatsız oluyoruz.Eşim ilişki esnasında kaç defa çoçuğa baktığını gördüm bende rahatsız oluyorum ister istemez.Biz çok zorlanıyoruz 5 yıl kendi evimizde hiç yaşamadık çoçuk oldu bide beraber yaşayınca şimdi çok etkileniyoruz