ZRaporu Merabatelevolee bence çok güçlü olduğunu düşünerek kendine telkinde bulun. Evet soğuk kahveler-çaylar,yemekler,az uyku,tuvalet-banyo yapamama bunlar çok sık olur yorar da ama geçici bir zamansa katlanılabilir. Annelik yarı delilik işte.🤷🏼♀️🌸
Ozge49595 Merabatelevolee bende tek bakıyorum bazen arada kaynAnama geliyor ama cok nadir onun genelinde bebeğime,tek,bakıyorum kimse olmasın tek bebegim öpsün yeter o bana
Kasimkahvesi Merabatelevolee ben yanliz bakıyorum oğluma. Babası sadece aksamlari görüyor.. gün boyu ev işi çocukla uğraş derken kendimden feragat ediyorum çoğu zaman..
GeceninKralicesi Merabatelevolee bende tek bakıyorum annem bana cok yakın bi ara kızımı bırakırdım ama özlüyorum sonra zaten 6 ay annemde kaldım kızım 6 aylık olunca ayrıldım şimdi 2 yaşında evde tek basıma ben bakıyorum 30 haftalıkta hamileyim eşim hiç yardımcı olmuyor bazen oturup ağlıyorum😟
papatya_ Merabatelevolee bende tek başıma bakıyorum eşim akşamdan akşama eve gelse bile çocuğu görmediği oluyor ilgilenemiyo cok zor bi çocuk bide bende bazen kayinvalideye bırakıp gidesim geliyor ama çocuğa bakamaz