Kızlar kendime güvenim geldi bir an artik anlatmak istiyorum herkes anlatiyor simdiye kadr kimseye aileme dahi anlatamadim korkudan ama size anlaticam madem kimse kimseyi tanimiyor fikir verirsiniz en azindan😶 kizlad ben 8 yillik evliyim … esimle ilk 3 yil cok iyidi ondan sonra aniden bozuldu hersey bana dusman kesildi ayni evin icinde sonra aylar gecti bir gun telinde baskasiyla konusrken yakaladim bune dedim bagirdi bana dövdü beni 3 aylik hamileydim 😪 htirladikca bile canim aciyor.. yapma bebegim var dedim baslarim sanada bebeginede gidil aldiraz istemiyorum gibisinden serler kolimdan tutup surekledi kapiya kadr beni🤧🥺🥺🥺 gidip aldiracaz dedi ben izin vermedim beni tehtir etti cok korktum 2 yasinda oglum vardi o zmn gidemedim korktum oldurürum dedi😔😔 baskasiyla konusuyormiş ögrendim … tabi bunlar yillar onceydi.. bana surekli siddet uyguladi.. 2 yasindaki oglumun gozu onünde surekli.. 9 aylik gebelik donemim her muayene doktorum tarafindan vucudumdaki morluklari sorarak bnm kimse bilmesin diye attigim yalanlarla gecti.. ailem arkamda asla durmaz .. ben bekarkende ailemden cok şiddetler gorurdum.. ne yapicagimi bilmiyorum öyle boyle yillar gecti o zmn konustugu kisiyle ayrilmislar tabi sonrada bildigim kadariyla kimseyle konusmadi ama bana dünyayi dar etti.. icinden nasil bir cabavar cikti bilem3ssiniz 😔😔 dogum yptim sezaryen annemler bakmaya gelmeei uzakta olduklari icin kayananm desem bakamicaksan biye dogurdun dedi😔😔 bn dikisli halimle nasil dayaklar yerdim o halimle kalkar evladimin önüne yemek koyardim ne zorluklar cektim hep sustum.. hep.. simdi kizimda oglumda buyudu oglum ilk okula gidiyor kizim kreşe . Ama siddet eskisi gibi olmada halen var ara ara 😶 insanin bu hayatta kimsesesinn olmamasi o kdr aci ki.. arkami dayayacagim kimsem yok 😶 gordugum pskilojik siddet fizikselden daha cok aciyor banaa sende kadinmisn diyor😪 surekli .. anneyim ben evlatlarim icin ayaktayim … ama cok yoruldum dertlesmem istedim sadece icimdekileri kusmak istedim artik bnm omuzlarima cok agir geliyor .. 😔😔😔