Merhaba kızlar oğlum bir iki haftadır gece çok sık uyanıyor birde suan ishali var bunlar dış. Belirtisimidir fotoda koydum tahmini ne zamana çıkar dış tamamen
Bir küçük diş meselesi
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/4HiPi3V.jpeg]
delikcorap diş patlamış en çok 1 hafta da çıkar
delikcorap yarın bi bakmıssın patlamıs 🥰
bitterdelisi24 inslalah canim ♥️
Dolunay65 insallah canim ya dış agrilari belirtisi ne zaman gecer
delikcorap dişi tam çıktıysan sonra rahatlanır
delikcorap biri patlamış bizde öyleyiz alttakilerde çok zorlandı ishal huzursuz oldu bunlarda aynı sizinki gibi kaç aylık
2minikmucize 10 aylık canim daha yeni çıkıyor dişleri altyan da ucu beyazlamis ayni anda cikariyor
delikcorap Bebeğim 6 ay 9 günlük. 10 gün önce aşıya gittiğimizde aynı bu şekilde diş gördük. Tecrübeli anneler bilir mi erken mi sizce, ne zararı olabilir ileride?
zarifhanim Yok canım benim bebeğim altı aylıkken çıkardı zor oluyor biraz küçük çıkartırsa
delikcorap Ya maalesef birlikte çıkıyorlar Benim bebeğim alt dişleri de birlikte çıkardı şimdi üstleri de birlikte çıkartıyor bir de zor oluyor küçük çıkarttı
2minikmucize Yani hem atak hem diş gerçekten zor oluyor, sürekli bağırıp bir şeyleri ısırmak istiyor. Oyuncak, sebze falan veriyorum ama ona yetmiyor, diş tozu aldık pek bir faydasını göremedik daha. Ne zaman bitecek bu olay onu da bilmiyorum
zarifhanim benimki 7 aylık erken çıkardı malesef erken çıkarınca ağır geliyor diş ağrısı büyüklerde bile zor
2minikmucize Haklısınız büyüklerde bile zor. Umarım bebeklerimiz çabuk atlatır 😕
delikcorap Evet dis o nasil yaniyordur cani bizimde disimiz patladi 2 tane ishal ates olmustu
zarifhanim hallolur canım ya sağlık olsun 🤣 sağlıkları yerinde olsun küçük sorun bunlar