Genital bölgem tahriş olmuş ve kaşıntı yapıyor ilişki sırasında canım acıyor burdan birisi travazol krem önerdi aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum sürdükten sonra yıkıyor muyuz ne sıklıkla sürüyoruz bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Travazol kullanımı
Amannebileyim mantar olduguna emınsen travazol iyi gelıyor gerçekten
Amannebileyim merhaba gece yatmadan önce iyice yıkanın ilik su ile sonra travazol sürün sabaha kadar dursun sabah yıkayın 😊
Papatya çayı ve ya papatyanln kendisini kaynatın her yıkandığınız da suyunuza katın
bitterdelisi24 mantar değil bu ay doğum kontrol hapına başladım ve bu yüzden reglimden sonra lekelenmem devam etti hâlâ da bitmiş sayılmaz 12. Gün falan herhalde bugün lekelenme olduğu için mecburen ped kullandım ve sürekli havasız kaldığı için de sanırım tahriş oldu arada bir kaşıntı tutuyor sık sık değil ama rahatsız ediyor günde 1-2 defa falan ilişki sırasında da ağrı oluyor o kaşınan bölgede burda bir post açmıştım bir arkadaş travazol kremi önermişti
Lavinia_ Kaç gündür geçmedi bu yüzden eşime bile yaklaşmak istemiyorum o da bekleyip duruyor garibim 3 gün önce ilişkiye girdik ama kaşınan yer çok acıdı bu yüzden yarıda kestik bir an önce geçse de kurtulsam
Amannebileyim sakın bitmeden ilişkiye girmeyin çok sakıncalı…. Papatya en doğal çözüm cidden deneyin 3,4 güne geçicek
Amannebileyim benım annemde sıcaktan pişik oluyordu oda travazol suruyordu :) gecırıyordu hemen.. bence deneyın illakı faydası olur tahrişe
Lavinia_ İstesek de olmuyor zaten 😂 deneyeyim bi
bitterdelisi24 düzelir inşallah
Amannebileyim dene geçince bana da haber verirsin❤️🥰
Amannebileyim canım tuvaletten çıktıktan sonra sür her defasında. Yikamana gerek yok
Amannebileyim travazol krem cok iyi gece sür uyu 2 3 gune kalmadan iyileşir..geçmiş olsun
Kelebek7273 teşekkür ederim ❤️
Adamasali Teşekkür ederim ❤️