lkmelms Bomonti kız kan testi o kadar çabuk algılamıyor ne biliyim satış taktiği olabilir ama bilemedim 😂😂
Bomonti lkmelms 😂Bencede yani inş iyi markanınkidir hiç sormadan direk verdi de bide üstüne yapılıyomuş yada kabın içine koyuluyomuş normalde ben damla olarak koyuluyo diye biliyodum
Esya Ben daha 2hafta önce yaptım pozetiv çıktı hamileymişim.3senedir evliyim 2kez düsük yaptım çok zorlu günler yasadım. Ama Allahıma bin sükür hamileyim simdi.2aylıkmıs bilmeden kalmısım.Evde her kez ağladı duyduklarında
Esya Bomonti Bizde bir laf var Allah heç kesin qucağını boş qoymasın yani her kesin evladı olsun kucağı boş kalmasın Amin
lkmelms Bomonti erken gebelik testleri öyleymiş, ben de bugün öyle yaptım pet bardağa koyup içine batırdım 🙈🤭 kötü marka olduğunu sanmıyorum ya varsa illa çıkar 🙈
pina Bomonti canım günün var mıydı daha, benim 4 gün kaldı adete ama yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bekleyemiyorum
Glr_09 Bende yapıcam cesaret edemiyorum korkytorm üzülürüm çıkmaZsa eşim benden habersiz almış çok istiyor 😥
Paslai Bana daha 5 gun var hic guner gecmiyor yumurtlama takibi yaptik en son gitigimde rahimde sivi vardi catlama olduktan sonra bakalim