Kirpiklerim uzun fakat düz ve düşük olduğu için kirpik makası ile kıvırıyorum sonrasında rimel sürünce yine düşüyor ne yapabilirim düşmemesi için
Bir küçük kirpik meselesi
@Rouge sen bilirsin böyle şeyleri
Amannebileyim kıvrık kirpik takıntılarımdan biri gerçekten evde de olsam kıvırırım cookk kirpik kıvırıcı denedim ben gerçekten kirpik makaslarının farklı oldugunu düsünüyorum etkisi cok fark ediyor .birde suya dayanaklı ve böyle nasıl desem kıvrık maskara sekli olanlardan kullanmalısın kirpik türüne gore de ya kıl fırca yada silikon fırca seçmelisin suya dayanıklı maskara sec malesef her suya dayanaklı vaad ettigini yapmıyor ben deneye deneye buldum
Rouge Maskara ıslak bir şey sonuçta kirpiğimi kıvırıyorum maskarayı sürdükten sonra kuruyana kadar tekrar düşüyor zaten maskaradan ıslandığı için düşüyor yani sen hangisini kullanıyorsun
Amannebileyim ıslaklığı bu kadar kalıyosa maskaranın iyi olmadığını gosterir .hemen kuruyup topak olmamalı ve düsürmemeli.ben kıvırıyorum sonra maskara sürüyorum kirpiklerimin boyundan memnunum dolgunlugundan da sadece siyahlık ve kıvrıklık bekliyorum .elimde bir cekmece kadar maskara var normalde kullanmadıgım unuttugum maskaraları cıkardım bitirmeye calısıyorum suanda catrice ve maybelline maskaraları var cok memnunum kıvrıklık konusunda keske onları. bu kadar cekmecede bekletmeseydim diyorum tabiki nars too faced benefit gibi markalarının maskaraları da müthiş eger bütçe ayırmak istiyosan .ama piyasada bu kadar iyi ve uygun maskara varken gerek yok onlara bence .lorealin de son çıkardığı maskaralar güzel
Amannebileyim [upl-image-preview url=//i.imgur.com/rquL1gP.jpeg]
Bu sekilde kıvrık fırçalar tercih ediyorum genellikle.mavi ve siyah catrice önceden türkiyede vardı suan var mı bilmiyorum hala internetten bulunur bence.mor olan da maybelline cok dandik duruyor ama siyahlıgı güzel kavraması kıvırması falan cok iyi. eger dolgunluk beklemiyosan bir maskaradan gayet güzel
Amannebileyim bende aynı şeyden şikayetçiyim kıvırıyorum maskarayı sürdükten sonra yelpaze yardımıyla yerleyerek kurutuyorum düşmüyor ıslanmayana kadar
Amannebileyim aynı sıkıntı bende de var.Makasla kıvırdıktan sonra bitik rimeli sür önce biraz bekle sonra tekrar makasla kıvır bu sefer normal rimelini sür ama hafif hafif dokundurarak sür ozaman düşmez kirpiklerin
Acabakimm bir de öyle deneyeyim sinir oluyorum bir ara rimeli sürdükten yarım saat sonra falan düştü tekrar makas kullandım yapış yapış olmuştu
Rouge Sağol canım teşekkür ederim ❤️
soulless Düz kirpikli olmak çok zor 😂
Amannebileyim dediğim yöntemi deneyin işinize yarayacak.Bizim gibi kirpiği olanlar rimeli bol bol sürmemeli dokundura dokundura az az sürmeli o şekilde düşmüyor
Acabakimm Deneyeyim inşallah düşmez
Amannebileyim kesinlikle öyle 😂
Amannebileyim uyku bandı kullanıyorsanız gözünüz kapalı aşağıdan yukarı çekip öyle uyuyun sabah kalkınca kirpiklerinizin kıvrıldığını görürsünüz bi de maskara sürerseniz çok güzel duruyor 😋
Nimess Göz bandı kullanmıyorum ama dediğiniz gibi yapsam bile kirpik makası ile hemen hemen aynı etki olur herhalde
Amannebileyim ben kirpik makasından korkuyorum o yüzden hiç kullanamıyorum bu yöntem bana yetiyor bi de loraelin beyaz maskarası var hem kıvırmak hemde uzatmak için bi ara kullanıyordum hala var mı onu da bilmiyorum gerçi 🙈🙈
Nimess Kirpik markasından ben de korkuyorum da yapacak başka bir şey yok 😂 kaç defa kirpiklerini kestim onunla hatta eşimle ilk buluşacağımız gün makyaj yapıyorum gayet mutlu mutlu sonra baktım kirpiğin yarısı makasta ağlaya ağlaya gitmiştim yanına 😂😂
Amannebileyim ayyy en korktuğum şey o yüzden hiç almadım küçük kirpiklerimi kabullendim ben artık 😂😂😂 içim bi tuhaf oldu şu an yaa sonra hemen çıkıyor mu bari nasıl eski haline geldi?