Adsizbayan bitterdelisi24 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/hTqej2G.jpeg] benden bir gol de bitterime ozaman 😁🤭
bitterdelisi24 Yokartikk dimi zaten varya su yeyıp de kılo almayanlardan nefrt edıyorum.. 🤦🏻♀️🤣🤣 ben su ıcsem yarıyo🧐🥺🥺🥺
Yokartikk bitterdelisi24 ahahah gerckten öyle niye öyle oluyor bende bilmem kendini seviyorsan ve en önemlisi sağlıklıysan hic takma bosver benim annem hep.oyle der önce sağlık kızım ha sağlıklıyım yee bosver yalan dünya can boğazdan gelir kızım der 🤣🤣
bitterdelisi24 Yokartikk tabiki öyle de kadınlar doğum yapıyor ben hep zayıftım mesela dogumdan sonra 75 oldum hala veremiyorm… ama sunum olsun yemek olsun cok sevdım seyler benı mutlı edıyo terapi gibi 🤣🤣
Yokartikk bitterdelisi24 kesinlikle banadq terapi gibi geliyor çok zevkli oluyor kafam dağılıyor böyle eşimde bende mutfakta zaman geçirmeyi seviyoruz onunda el lezzeti çok var övünmek gibi olmasin🤣🤭🤭🥰🙏
2minikmucize bitterdelisi24 Ben de hep kilolu olanlardanım güya diyet yapmaya başlamıştım dün akşam etli pide yaptım yememiştim akşam az yedim yani kahvaltıda pide yenir mi Gömüldüm resmen yani bir haftalık uğraş boşa gitti