2minikmucize Kavakyelleri burası ama sadece cinsellik platformu değil insanlar yakın çevresine soramadığı konularda fikir alışverişi yapıyorlar.bence o postlar hiç hoş değiller tamam cinsellikte konuşulsun ama
Kavakyelleri 2minikmucize yaa herşey konuşulsun sonuçta kızlar soruyor da nasıl herşey konusuluyorsa bir de insanlar bastırılmış gerçek hayatta aktaramadigi duygularını burda aktarıyorlar
2minikmucize Kavakyelleri. Aynen yani illa cinsellikle alakalı SORULAR sorulmaya bilir çünkü hayatımız sadece cinsellikten ibaret değil
2zlerim Findikannesii yemin ederim bak yeni postlara hep cevap veriyorum belki yardımcı olurum diye sağol bile yazmıyolar
Findikannesii 2zlerim aynen öyle o gün biri bebeğiyle ilgili bişey sordu cevap verdim yapması gerekenleri ya bi dönde teşekkür et etmiyorsan bari beğen tövbe ettim bir daha kimsenin sorusuna cevap vermem diye😂 bir de sürekli bi ego tatmin etme peşindeler
2zlerim Findikannesii aynen katılıyorum ben sorum olursa eski postları arıyorum bulamazsam doktorumu arıyorum