- Düzenlendi
Kızlar eşim spral taktırmamı istemiyor ona sormadan gizliden taktıcam sağlık ocakları eşten bi onay falan istemiyor dimi
Kızlar eşim spral taktırmamı istemiyor ona sormadan gizliden taktıcam sağlık ocakları eşten bi onay falan istemiyor dimi
baldo hastanede takılıyor benim bildiğim.benmi eşimde ben 1dwn sonra taktırcaktım göstersim analmadı ne olduğunu 2 3 kere göstermeme rağmen şaçma şeylerle uğraşama dedi şimdi 2yi hamile kaldım dedim zamanında dinlemedin beni anlamadın yaptırmadın şimdi karışmıyo taktrcam doğumdan sonra.benimki istemesiğinden değil anlamadığından ne işe yaradığını falan😂😂😂😂😂
Blkz_07-01 ozaman taktırsaydım ondan habersiz bişiy demizdi yani anlamıyo kocacım birazcık
Blkz_07-01 Ya salak salak konusuyo kısırlık yapıyomuş bilmem ne 😟
baldo benim eşimde izin vermiyordu nasıl 2. Ye hamile kaldım şimdi taktır diyor 2. Cocugu istiyordu çünkü ondan galiba
baldo benim eşimde istemiyordu şaka yaptım oa hamileyim falan dedim korktu Biraz sonra izin verdi dün taktım bende
baldo eşimde öyle dedi sonradan çocuğumuz falan olmaz falan dedide sonra izin verdi
baldo benim eşimde istemedi canım
baldo ya bu adamlar böyle lafları nerden duyup inanıyorlar bilmiyorum benim eşimde izin vermedi istemedi bi daha çocuğumuz olmazmış onu takınca dedi çıkarılmıyormuş dedi doğumdan sonra 4 ay uğraştım sonra geldim gittim anlattım hatta bak çıkardıktan hemen sonra hamile kalınıyor ne kadar rahat hormonsuz dedim baktım olacak gibi değil ilişki sırasında bunun en zevke geldiği noktada her seferinde aynı şeyi yaptım sonra ikna oldu geçen ay taktırdım bende 😂
GeceninKralicesi Allahım ya bu adamların bizden istediği ne benim ikizlerim var hiç bi şekilde korunmamı istemiyor bu çok önemli bir kararmış kendi başıma alamazmışım ve o koruncakmış kendinden eminmiş hamile kalırım diye ödüm kopuyor
2zlerim sakın fazla güvenme bak benim eşimde öyle dedi ben kendim korunurum ikinciye kazayla hamile kaldım o haftasında gizlice sprial taktirmaya gidicektim bide ama hamile olduğumu öğrendim şimdi 30 haftalık hamileyim defalarca dedim sprial taktırcam hayır dedi yok işte ben korunurum zaten ilerde 2. Cocukta yaparız bilmem ne dedi bende gizli yapmaya karar vermiştim ama geç oldu senin bide ikizlerin varmıs benim tek cocuk bence kendini garantiye al derim
baldo benim eşimde istemedi 2 ay onu ikna etmeye çalıştım ilişkiye felan girmedim sonunda ikna oldu ama hastanede takıyorlar. Gebelik planlamasına gidip takmıştım eş onayına gerek yok sadece bir evrak imzaliyorsun felan ama büyük kolaylik annem kayınvalidem takma dedi bir çocuk daha yap öyle işimi garantiye aldım. 3-4 yaşında yaparım yada canım ne zaman isterse
ketenprenses ne kadar oldu yakalı hormonlu mu taktınoz
GeceninKralicesi valla canım prezervatif artı geri çekilme şimdilik napıcam bilmiyorum
baldo benimki ne olduğunu anlamadı ki naptığını söyleywbilsin garibim .
2zlerim benimkide korunuyodu bi anda kaçırmış olan oldu 4 aylık hamileyim😏
Yasemminplt34 7-8 ay oluyor normal spiral hormonlu değil hormonlu spiral eczaneden alabilirsiniz 200-300 arası bende bilmedim hormonlu daha iyi
Blkz_07-01 ay korkutma beni