Cikolataligofret zarifhanim ayyy uyyyy balik benim en sevdigim yemektir😍😍😍 denizden babam ciksa yerim😂😂 ellerine saglik cok guzel😍
zarifhanim Cikolataligofret evlenene kadar hiç yemezdim biliyor musunuz,iki yıldır idman yapmaktayım. Tam bana göreymiş pek numarası olmayan dümdüz pişen şeyler 😄 Teşekkür ediyorum 😍
Papatyagelin01 Cikolataligofret Göz hakkınızı helal edin görsel istediğiniz için attım ☺️ yakın olsaydık beraber afiyetle yerdik 😇
Cikolataligofret zarifhanim benim babam esnaf canim balik dukkanimiz vardi emekli olmadan once satisi vardi simdi yok bnm kucuklugum orda gecti cig bile yerim😂😂😂
Kahvehatunu Cikolataligofret tavuklu pilav kuru fasulye karnıyarık lahmacun genelde bütün yemeklerim güzel olur tatlı işini beceremem fırın güzel pisirmiyor 🙄
Serap02 Cikolataligofret ay evet övmek gibi olmasın cigkoftemiz meşhur ama besinin tavası sambayatin pirzolasi 10 numara 5 yildiz
Cikolataligofret Serap02 🤤🤤🤤 evet cok lezzetliydi biz esimle turkiyeyi gezmek istiyoruz cok yere gittim ozelikle oranin lezzetinibunutamiyorum😂😂😂