SuperAnnee [upl-image-preview url=//i.imgur.com/3r6fUJP.jpeg] Kızlar bi post altına atmıştım ama görmeyeniniz vardır diye post açtım. 😂❤️ Burda ne yazıyor tercüme edecek olan var mı? 🙂
-Sunshine- SuperAnnee Canım biri büyü yaptırmış. Genelde büyüde bu şekilde yazıyorlar ne yazdığıda pek belli değil. Yakınlarında bi hoca varsa götür göster daha iyi bilir onlar camii imamıda olur. Hani iyi veya kötü bişey diyemem ama kesinlikle büyü..
SuperAnnee SuPerisi0 Bilmiyorum valla geçen gün temizlik yaparken odadaki tablonun arasına sıkıştırılmış halde buldum.
SuperAnnee SuPerisi0 bu hiçbir şey. ful arapça yazılı bi kitap bile buldum vestiyerin üstünde. Ama bildiğimiz arapça değil. Abuk sabuk yazılmış bi halde. Anlaşılmasın diye. Defalarca muska buldum.
SuPerisi0 SuperAnnee Biseyler yapmaniz lazim. Herkesi almayin eve sınır koyun Tuhaf durumlar varmi kavga gürültü veya huzursuzluk hastalik vs..
SuperAnnee SuPerisi0 Hemde nasıl. zaten kaynanam tarafına yasak getirdim. Hiçkimseyi evime kabul etmiyorum. Bunu eşimede ailesine de söyledim. Sadece benim ailem geliyor.
SuperAnnee -Sunshine- bi imama gösterdim. Evden uzakta bi yerde yaksın demişti. Ama ne yazdığını söylememişti..
Mlsdru Bu tarz şeyleri yakmayın kesinlikle akan suya atın . İlla birisi evinize koyacak diye birşey yok ayrıca koyduruyor hocalar 😔 Allah yardımcın olsun diyeyim çok sinir bozucu bir durum
zarifhanim Patmem Ben diğer postta bayana ayeti ve anlamını yazmıştım. Araf sûresi 54. Ayet. Büyü olduğunu sanmıyorum, iyi niyetli sanılan küçük hurafeler 🙂
Lidya44 SuperAnnee arapça birşeyler yazıyor belki kuran okuyan kişi unutmak istemediği kelimeleri yazmıştır.