Meyra1234 doğumdan sonra 45 gün bizimle kaldı sağolsun yatak odasına bile kapıyı tıklatmadan girdi, ayrı evlerdeyken mis gibi kadının Yanyana olunca nabza göre şerbet verdiğini öğrendim. Eşim çok sinirlidir 5 sene sevgililik dönemimizde de böyleydi ikide bi bu çocuk eskiden böyle değildi dedi durdu ben yapmışım gibi. Loğusalığımda sinirden bıraktığım sigaraya başladım günde 2 tane içtim öyle rahatladım, eşim bana ne zaman bişey sorsa kendisi cevap verdi benim yerime en basiti eve alıncak eşya var eşim bana hayatım bundan alalım mı diye sorduğunda kadın yok yok gerek yok diyip bana cevap verdirmiyordu bile sözde loğusalığımda yardım etmek için geldi ama oğlu yokken yemek bile yapmadı. Çocuğa bakmayı öyle abarttı ki bana sadece emzirmek için bana verdi çocuk sadece onun kokusuna alıştı ve bende hep ağladı. Benim kucağımda ağlarken öteki odadan geldim oğlum geldim diyip koşa koşa gelip elimden alıyordu çocuğu🥺 Ben 45 günün çoğunu gece ağlaya ağlaya geçirdim kayınvalideyle yaşayanlara Allah sabır versin fırsatınız varsa yaşamayın beraber uzaktayken dünyanın en iyi insanı