Bayanlar 1 senedir sprial takılı ama çok agri yapıyor adet zamanı ve adet olduğumda tam 14 gün adet ve lekeleme oluyor bebeğim 3 yaşına geldiğinde çıkaracaktım şuan 1.5 yasinda ama çok ağrı yapıyor dayanamıyorum artık 1 ayın 3 haftası ağrı ile geçiyor iki haftası lekelemeyin kanama sorum şu sprial çıkarılırken zor mu çıkartanlar cevaplayabilir mi ?
Sprial çıkartma
Portakal hiç zor değil canım bende 1 yıl kullandım adet düzensizliği yaptı bende aksine hormonlu taktırdıgım için hiç adet görmedim 1 sene boyunca bende mayısta çıkartırdım suan düzenli 6 gün adet görüyorum ve çıkartılırken hiç bir acı olmadı zorluk yaşamadım kendini kasma yeter
seniseviyorum merhaba cnm nasıl oldun bende seni merak ediyordum 🥺 iyisindir inşallah
@“Kobranecla”#biraz daha iyiyim canım çok şükür bügünümüze kızımla ilgileniyorum öyle kafamı dağıtmaya çalışıyorum öyle napalm hayat devam ediyor
seniseviyorum yanıtın için sagol canim Peki sonradan kasik agrisi yapuyor mu uzun süre ve sonradan nasil korundunuz ben bebeğimin 3 yaşına gelene kadar düşünmüyorum sprial sonrası hemen gebe kalınabilirmis
Portakal kendim çıkardım kazara siz zaten çıkaramazsınız o yüzden söylüyorum bir müdahale lazım ama hiç acılı bir işlem değil saniyeler içinde çıkarılıyor. Birde şöyle birşey var biraz daha sabredin muhakkak düzelecek ilk iki yıl oluyor bunlar
Tecrubekonusuyor ay bilmiyorum ya dayanamıyorum zate bende 1 sene sonra cokartacaktim 6 ay kendim korunup sonradan ikinciyi düşünüyordum tam alışınca çıkarmış olacağım bakalım adet olayım kontrole gideceğim
Portakal çocuk düşünüyorsanız çıkartın o zman çekmeye gerek yok
Portakal şuan korunmuyoruz canım çünkü kızım 2 yaşında onun kardeşi olsun istiyoruz geçen ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef 1 hafta sonra kanamam başladı acile gittim doktor düşük yapmışsın bebek tutunamamış dedi şimdi folbiol folik asit kullanıyorum yumurtlama günlerini de degerlendirdik bakalım 7 gün var adetime sende dogum kontrol hapı yada prezervatif kullana bilirsin eger emzirmiyorsan yasmin dogum kontrol hapı çok etkili
Portakal sonradan hiç kasık agrım falan olmadı canım benim bana yan etkisi oldugu için çıkartırdım zaten ben 1 sene takılı kaldı ve ben 1 sene boyunca hiç adet görmedim
Bendede 1 sene sprial vardı eşim çocuk istiyor diye çıkardım bebeğim 2 yaşına girmek üzere sizce yapmali miyim
seniseviyorum sagol kuzum cevaplarin için çok güzel açıkladın sırf ağrı yüzünden ve cok uzun lekelemeyin oluyor bende pcos var zaten biz yine korunuruz ama olirsada sorun olmaz hemen olmaz ama tabi biz eşimle belli süre düşünmüyoruz Rabbım ne derse o
Portakal bendede polikistik over var adetlerim düzenli hormon testim temiz geçen ay kendiliginden hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef o yüzden polikistik over olan kişilerde hamile kalabiliyor bazen insanlar umutsuzluğa kapılıyor ama rabbimin dedigi olur verende Allah allanda Allah rabbim ne derse o olur hakkımızda hayırlısı olsun ben çok istiyorum kızımın kardeşi olmasını o yüzden korunmuyoruz iki tane düşük yaptım birini kızım 6 aylık ken yaptım ondan sonra spiral taktırmaya karar verdim bende kansızlık oldugu için geç taktılar spirali ama bana yan etkisi oldugu için çıkartırdım zaten ben 1 sene boyunca hiç adet görmedim
Asya4343 sende istiyorsan olur sonuçta hamile kalacak olan sensin iki çocuk la ilgilenecek olanda sensin canım benim kızımda 2 yaşında ve ben onun kardeşi olsun istiyorum çünkü yeni çoçuk dogana kadar kızım 3 yaşına gelmiş olacak yeni çoçuk dogacak kızım 3 ay sonra 3 yaşına gelmiş olacak eger sende istiyorsan onu ikiniz karar vereceksiniz biz yap yada yapma diyemeyiz bide rabbimin dedigi olur verende Allah allanda Allah rabbim herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah