Kizlar 7 aylik evliyim 3 aydir cocuk istiyoruz adetime bir hafta var idrar yanmasindan doktora idrar testi yaptirdim iltihap cikti sizce bu durum hamile kalmayi engellermi ve tedavisi icin ilac verdi eger olurda hamileysem düsüge sebep olurmu verdigi ilac ?

NoName hamileysen eğer enfeksiyonda düşüğe sebep olur sadece ilaç değil yani o yüzden biran önce enfeksiyondan kurtulmaya çalış

Emsal birkac gündür sürekli migdem bulaniyor her kokudan tiksiniyorum sizce bu enfeksiyondan dolayimidir ?

NoName enfeksiyondan olacağını zannetmiyorum çünkü bende de enfeksiyon çok olurdu hiçbir zaman midem bulanmazdı acaba hamile olabilir misin ya da hamileliği çok istiyosan eğer psikolojik olarak belirti hissedebilirsin

Emsal evet hamileligi 3 aydir cok istiyorum ama ilk defa migdem böyle bulaniyor hemen kendimi inandirmakta istemiyorum enfeksiyondan oldugunu düsünüyorum internetten baktigimda enfeksiyonun belirtilerinde migde bulantisida yaziyodu doktor antibiyotik verdi ve ya hamileYsem diye kullanamiyorum dah adetime 6 gün var

NoName erken gebelik testleri var ben iki haftalık hamileyken bile iki çizgi çok net çıkmıştı sende yap için rahat eder antibiyotik kullanırken

Emsal bugün yaptim o erken gebelik testinden positiv cikti kasiklarimda agrilar var sizce bu normalmi ? Panik oluyorum hemen 4 ay önce düsük yaptigim icin

NoName bende iki kere düşük yaptım hatta geçen ay yaptım düşüğü ama kasıklarda ağrı çok normal çünkü bebek oluşuyor ve rahmin genişliyor

NoName bu arada gözün aydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊

Emsal gecmis olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah❤️

Emsal amin InsAllah❤️ Daha adetime 4 gün var teste pek inanamiyorum ama kismet hamileyimdir insAllah❤️

NoName o testlerde yanılma payı çok az ben iki haftalık hamileyken bile çıkmıştı

Emsal insAllah öyledir icim icimi yiyo adetimi bekliyom heycanla günlerde gecmiyo bi türlü

NoName acile git kan testi yaptır en kesin sonuç

Asha olmadi henüz 1 gün gecikti bende eczaneden normal gebelik testi aldim yine pozitif cikti sali günü doktoru arayip termin alcam bakalim hayirlisi insAllah

• Asha bunu yanıtladı.