aynenaynenn zarifhanim aylardır kullanıyorum bi sıkıntı olmadı, artık herşeyden korkulur oldu haklısınız ama artik bi linkten bile hesap çalıyorlar , iki adımlı doğrulama kullanabilirsiniz
Mera3939 aynenaynenn artik hesap gizliliginede güvenemeyeceğiz 🤦♀️ birde gizliyoruZ mal gibi herkes herseyi görüyor yani pesss
bisadekahve aynenaynenn netfilx exxen blutv gibi ücretli kanalları Google a dizipal yazarakta kullanabilirsiniz uygulama indirmeye gerek kalmadan
zarifhanim aynenaynenn netflix blu tv hesabım var ya ama üyeliğim biterse aklımda bulunsun teşekkürler 🤩
Kobranecla Mera3939 yanıtını yeni gördüm kusura bakma cnm bence orijinal hesabını girme kendine fake bı hesap aç ya da varsa onu gir güvenilir değil çünkü hesap çalınabilir
zarifhanim Gamzelibayan https://play.google.com/store/apps/details?id=io.adsfree.vanced Bu mu acaba, indirmedim henüz
Gamzelibayan aynenaynenn ben geogleden indiremedim olmuyo YouTube vancedi apptan ındırdım oda ıngılızce nasıl ındırıcem😭
aynenaynenn Gamzelibayan Google a YouTube vanced yazicaksin indirip, indirilenler bölümüne girip yükle tıklayacaksin
Kamelia aynenaynenn canım adım adım anlatır mısın napıcaz tam olarak netflixi izlemek için ? Mala anlatır gibi anlatırsan sevinirim 😂