BlackMambaa_ Moonlight_ Evet genelde onlar zevke gelince bizde geliyoruz o bendede oluyor ama benim adama kalsa hergün o yüzden uzak duruyorum 😆
Moonlight_ BlackMambaa_ kiz ben ondan önce zevke geliyorum yaa öyle 🤣 neyse simdi tripliyim ona bu konuda Tam üstüne oldu😅
zeytep BlackMambaa_ evet😅 (laf aramızda, kocam işi biliyor) 😅🤣 69 bence bir kadını orgazma hazırlayan veya götüren en güzel yollardan biri ama ben genelde hardda orgazmı tatmayı daha çok seviyorum😅☄️🔥
BlackMambaa_ Moonlight_ Akakskjs 😂neden triplisin Şimdi @gizew burada olsaydı kocan gelince gel bu postlara derdi 🤪
Moonlight_ BlackMambaa_ sinirliyim diyim ay koca lafini duymak istemiyorum bu ara 🤣🙄 @gizew yok koca moca 🤣
BlackMambaa_ Moonlight_ Ay etsiz Tabiki etli çig köfte yenir mi be iğrenç sonra hastalık neden oluyor diyorlar cig et yenir mi hiç
Moonlight_ BlackMambaa_ ama adi cig köfte ya🤣 evet ya pismeyen asla yiyemem orta pismis bile yiyemem benim tam pismesi lazim 🤣
Usnac95 zeytep Bizde yaparız, eşim bana oralda yapar deliririm zevkten, 5 dk yapsa direk orgazm olurum hatta. Tam orgazma yaklaşınca ilişkiye gireriz yine vajinal yaşayamıyorum 😂 neden acaba yaaa