Var mı kızlar dilan Polat’a giden ? Yorumlarınızı merak ediyorum
Dilan Polat lazer epilasyon
ikibalannesiii gitmedim ama bana nedense o hic güven vermiyor nedeni yok önyargı olabilir belki cok iyilerdir
Konuyla Alakasız ama Nedense Dilan Polatı Hiç Sevmiyorum ya İriti ediyor o kadın beni 🙄
Rouge bi kaç arkadaşım gidiyor memnun larda ama bilemedim yA tedirginim
Cagla1903 bizim burda çok fazla seçenek yok maalesef 🤷🏻♀️
ikibalannesiii yani hissen bana güven vermiyor ama hiç araştırmadım gitmedim arkadaşların memnunsa öyledir belki ..internetten sikayetlere falan hep bak onun instagram sayfasına bakma olumsuz bisey koymazlar internetten arastırmalısın
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/Lvg4w4v.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/yi3WUVP.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/JPuqq6F.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/3tKzdve.jpeg]
Ooo bir sürü şikayet var hislerimde haksız degilmişim😂hemde fotoğraflı bazıları yinede sen bilirsin canım bilgi olsun daha cokca sikayet vardı
ikibalannesiii kocaeliyede açıldı ama bana güzellik merkezinden çok bar havası verdiği için gitmiyorum salak saçma oyun dans twerk falan yapıyorlar işyeri dediğin ciddi olmalı ( bana göre)
ikibalannesiii Giden bir tanıdığım yok ama Instagram üzerinden gördüğüm kadarıyla diode lazer kullanıyorlar .Etkili olur ama uzun seanslar gerekir .Uygulayan kişi de önemli tabiki
ikibalannesiii bu konuyla ilgili sanırım. Kidss de Bi post açılmıştı bölgesel incelemesi tamamen yalan fotoğraflar da oynama var diye
ikibalannesiii benim kuzenimin guzellik salonu var ve ondan cihaz satın almak icin gittiler istanbula 1 saat icerisinde onlarca şikayet gelmiş ve sahit olmuş kuzenim. Hatta kuzenimi bile kandirmaya çalışmışlar işin icinde olmasam beni.bile kandiracaklardi dedi karar senin cnm🙄
ikibalannesiii hiç güvenmiyorum o kadına para hırsından her işe el atıyor
Papatyagelin01 nasıl yani? Güzellik merkezimde twerk mi yapıyorlar 😂😂 ne alaka ya
Canoo evet dilan polatın storilerini izleyin bende ilk gördüğümde ne alaka dedim de 🤚
Canoo kız valla bir kere bir hesapta paylaşmışlardı fenomenleri falan dilan dükkanı pavyona çevirmiş yazmışlardı biri girim neciymiş dedim popo sallama kıvırtma sağdan soldan dedim noluyor 🤣🤣🤣
ikibalannesiii DİLAN POLAT ve NEZ DEMİR hep foyalarını ortaya çıkarttılar ya birbirlerinin kavga edip izlemedinizmi hepsi yalan para için birbirlerini bile öldürebilirler tammm bir vahşiler ve çok şikayet var herşeyleri kötü
ikibalannesiii Dilan Polat kendini çok bozdu ben onu yıllardır takip ederim eskiden fotoğrafçiydi doğumlara girer fotoğraf çekerdi ne ara bu kadar ünlü oldu parayı buldu anlamadım o bana hiç güven vermiyor
Banu parlak diye bir kız var dedikleri doğru ise incelmeleri bile ameliyatlaymis onun yani merkezinde falan zayıflamamış
Sürekli oynuyolar iş yerlerinde böyle saçma salak bir iş yeri görmedim omrumde ciddiyet 0 storylerini izleyin ne demek istediğimi anlarsınız zaten bence hiç gitmeyin başka yer araştırın derim
Saripapatyaannesi34 ben merkezlerine gittim güzellik merkezi demeye bin şahit ister pavyon gibiydi ortalık kızlar deli gibi dans ediyorlardı kalktım geldim bu ne ya dedim storilerde zaten hep oynuyorlar müşterilerde öyle izliyor iyiki de oraya işlem yaptırmamışım 0 ciddiyet 0 iş ahlakı
ikibalannesiii ben lazer değil ama Mersin şubesinde raspinge yani bölgesel incelmeye gidiyorum diğer şubelerini bilmeme ama çok ilgili ve çok nezih bir yer. İlk seans başarılı geçti evde kendimde ölçüm almıştım ordada aldılar oilk senasta toplam 15 cm inceldim evde kendim ölçtüm ve 15 cm doğru çıktı. Şikayet varda fazlaca şikayet vardı tereddutum vardı ama makina bir mucize değil yağ aldırma ameliyatı da degil yediğinizi ictigine dikkat ediceksiniz bol bol ödem azaltan şeyler iceceksiniz. Yoksa hem hopidi gırtlak yiyim hem yağların gitsin olmaz ben memnunum şuan için bakalım 8 seans sonrası ne olucak 🤗 @cutechucky
Mathilda6 ayy tek iyi yorum giden arkadaşlarım da memnunlar lazer epilasyondan ama bilemedim 🤷🏻♀️