cutechucky Benim en büyük hayalim Bi butik açmak kızlar küçük Bi yer ama çok göz alıcı sevimli Bi yer olsun istiyorum 😊 varmi bu işi yapan
Yokartikk cutechucky bir evimin olması mutlu huzurlu bir şekilde esim ve oğlumla oturmak çok isterim rabbim bu mutluluğu banada nasip eder mi?🙏🥺
Cikolataligofret cutechucky oyle buyuk bir hayalim yok ama mısır kahireye felan gitmeyi cok istiyorum kucuklugumden beri hep mumya ve piramit merakim var 😍 tarihi cok seviyorum
incilikaftan cutechucky Olmasını istediğim hayalim eski eşimin düzelmesi benden ayrı olsa bile kimse hatır bıraktığı insanın kötü olmasını istemez. Bende o günleri merakla bekliyorum ❣️
E_heralde cutechucky çok şükür hayatımda hayal etdiğim her şeyi elde ettim. Tek hayalim dunyayı gezmek ona da 2-3 yıl sonra ulaşırım inşallah
cutechucky Yokartikk ayy kuzum benim. Eder inşallah neden etmesin ki. Benimde evim yok 4 senede 3 ev değiştim 4 senelik evliyim de bende çok istiyorum Bi hayalim de o balonunu kış bahçesi yapmak falan
Zoya Cikolataligofret Biri benimle aynı hayallere sahip 😊oldum olasi mısır piramitler mumyalar ilgimi çekmiştir küçükken hep arkeolog olmak istemişimdir derinlerde biryerde hala oyle bir arzum var aslında:)) bu tarz belgeler izlemeyide severim ayrixa
Kelebek21 Kadrolu bir isim devlet memuru işcisi gibi birde huzur mutluluk saglik en önemlisi bunlar birde oendi evim olsun kiradan kurtulaym istiyorum ama bu miras yada bir yerden para cikarsa ancak
cutechucky Kelebek21 valla kuzum al bizden de o kadar bizim de ev alabilmeniz için Bi mucize Olması gerekiyor Allah hepimizin gönlüne göre versin
XDenizX Biri hariç her istediğim her hayalime kavuştum çok şükür ama keşke bide çocuğum olsa bugune kadar olan butun hayallerimden herseyden vazgecebilirdim yeterki hayalim tekrar yarım kalmasın 😐
Dolunay65 cutechucky en büyük hayalim bende her insan gibi çocuklarımın istediklerini yedirmek istediklerini almak