Dilarra cutechucky bu lânet yerden çıkmak nefes almak istiyorum sahilde yada bir cafede huzurla etrafımda cahil kimse olmayacak evimin alışverişini gönül rahatlığıyla yapmak kızımla eşimle uzak bir şehirde yaşamak istiyorum o kadar bir hayalim yok daha önce yaptığım şeylere bile hasret kaldığım için bunlar hayal bile değil bir çoğu için sadece burdan eşimin ailesinden uzak bir yerde yaşamak istiyorum
Sjsjsj cutechucky hiç hayatımda bi anne olmadı 24 yaşındayım 21 senedir annesizim o duyguyu hiç bilmiyorum yeni konuşmaya başladım kızıyla onunla iyiyiz baya ama annemle daha 2 defa konuştum telefondan gerçekten anne kız olmak istiyorum onlar gibi
cutechucky 2212 amin inşallah vakti geldiğinde planlama yaptırmayı düşünüyorum tabi önce Allah verirse benimkisi sadece şansı arttırmak için
Antisosyalmom cutechucky butik bende istiyorum çok ama bu devirde çok riskli bir yer açmak. O yüzden dubleks bahçeli küçük bir havuzu olan bir ev en büyük hayali. Kızım rahatça oynasın bi köşesi barbekü, bie köşesi küçük sebze bahçesi, kış bahçesi vs olsun 😂
Blondie cutechucky Şuan en büyük hayalim oğlumun kuvezden çıkıp evimize gelmesi ablasiyla oyunlar oynaması 😒🤲🏻🥰