Ayparcasi Kızlar bugün ikinci doz aşımı oldum. Kolum hafiften ağrımaya başladı. Aşı olanlar ikinci doz daha mı ağır geçiyor? Ilkimde bi şikayetim yoktu sadece sabahında kol ağrım vardı ama ağrı kesici yutunca oda geçti ☺️
Findukkk Ayparcasi 2. Dozda bende herhangi bir etki olmadı hafif kol ağrısı dışında ama kısa süreli covid gibi belirtileri olanları duydum
Lelele9696 Ayparcasi bazıları cok agır geciriyormus corona gibi bende sadece agrı oldu iki gün boyumca gecti
Ysmn34 Ayparcasi ben çok ağır geçirdim ilkkinde sadece kol ağrısı o kadar ama 2 de 3 gün yattım ateşim en 40 oldu eklem ağrısı karın bölgemde ağrı kusma korktum hatta corona oldum diye ama annemle beraber aşı olduk oda aynı belirtileri 3 gün sürdü büz ağır geçirdik eşim babam hiç birsey olmadı
XDenizX Beni ilk doz çok etkiledi ağır grip geçiriyorum gibi oldum ateşim düşmeyince hastaneye gitmek zorunda kaldım bünyeye göre değisiyor galiba
Ayparcasi Demekki herkeste farklı belirtiler gösteriyor. Başım çok ağrıyor ve çok halsizim normalde enerji doluyum yerimde duramam evin içinde dört dolanırım ama hicbisey yapasım yok. Umarım bir an önce geçer :)