Eşi isteyen var mı? Ya da sokmamak için kendini zor tutan?
Anal seks
Lokumanasi Hiç öyle bir isteği olmadı, bende müsade etmezdim açıkcası. Hoşlanmadığım bir durum..
zarifhanim seks sırasında hiç poponuza sürtünme sokma isteği vs olmuyor mu yani
Lokumanasi Hayır sizin tabiriniz ile öyle sokma isteği olmadı 😄 ki ben istemeden asla cüret ettirmem. Sağlık, hijyen ve dini açıdan doğru bulmadığımız için isteği de hiç söz konusu olmadı evimizde..
zarifhanim ahahha ya ne desem bilemedim ondan. İyi ki haram kavramı var yanardik yoksa ahahah yani bizde durumlar anladığıniz gibi o an biraz zor duruyor. Ve ben hatırlatma ihtiyacı hissediyorum.ama seks esnasında müdahale etmek de iyi hissettirmiyor. Konuşuyoruz, o an yine kendini kaybediyor . Nasıl asacagimi bilemiyorum
Lokumanasi Yani siz istemiyorsanız hatırlatmaya devam edin. Eşinizi bilmem ama çevremde duyduğum kadarıyla erkeklerin içinde öyle bir istek olduğu için ilişki sırasında kendini kaybetmese dahi sizin tepkinizi ölçmek için o an yeltenebiliyormuş. Yani ses etmeseniz ters ilişkide bulunur. Tam zevkin doruklarındayken yeltenme sebebi bu olabilir. O an tepki vermeyeceğinizi düşünüp tersten devam etmek için.
Lokumanasi Evet benimki istiyor aslaa yanastirmam yalvariyor bile
Lokumanasi hiç demedi deseydi ağzının üstüne yumduğu yerdi😅🤣🤣kolay kolay ha diye girmez ya bence orası bildiğin yumruk gibi hem sağlık ısından zararlı iyiki Allah haram etmiş bazı şeyleri 🤣ama istemediğin birşeyi yada günah olan birşeyi eşin zorlaması ile yapmak zorunda değilsin canım🥰
Lokumanasi asla istemiyor ben istesem bile yapmaz. Herseyi yapabilir ama anal sex in cok günah oldugunu bi kac kerede dile getirdi yaklaşmaz bile ordaki deliğe 😌
Lokumanasi eşim popomu çok sever dokunur sever çaplak atar “şu göte bak” der 🤣🤣 ilişki esnasında doggy pozisyonunda bazen götüne girim mi der bende sakın çok günah derim lütfen diye ısrar eder ama ben asla müsaade etmem. Kırmızı çizgim dir. Erkekler bazen dayanamıyor ama beni asla kırmaz ben hayır dediğim zaman bitti yapamaz yaptırmam da.
Benim eşim hamileyken afedersiniz sürterdi yada arkadan ama vajinal yoldan olurdu bikere oraya girdi zannetti ama oraya girmesi zor bence ne yaşadık nede yeltendik
Lokumanasi evlendiğimizden beri hep bi merakı vardı ara ara dile getirirdi. 2 senenim sonnda kabul ettim denedik daha giremeden benm çok canm yanınca daha tövbe istemem senden böyle birşey senin canını yakarak zevk alamam dedi. Ogün bu gündür lafı açılmaz 3.5 senelik evliyiz. Yapana saygm var herkesin zevki tercihi ama ben asla
Yok anam onun acısı bambaşka bir kere deneylim dedik tövbeler tövbesi 🤪 aynen böyle dolandım iki gün yapamadık bile düşün yapanlara helal olsun 😂 zevkler ve renkler tartışılmazmis ama istemediğin biseyide yapma yaptirma
Lokumanasi esim istiyor ama ben istemiyorum . Cok agri oluyor .gunahi da cabasi😔
Lokumanasi walla burda yazanlari gördükçe aci vermiyo sanıyodum gecen iliski sırasında yanlışlıkla anala girdi neye uğradığımı sasirdim yok boyle bi aci akli olan canini seven yapmaz gerçekten popomun ustune oturamadim 2 gün 😮🙀
efuliimm yanlışlıkla nasıl oluyor canım
zarifhanim ben doğumdan önce de vajinası çok dar bir kız değildim. Şimdi de öyle. Muhtemelen o sebepten yelteniyor. Normalde aklı başında bir adam. Bu mevzuda bazen o anlık kendini kaybediyor. Darlatma düşündüm ama daha ilk bebeğim. Yine genişleyecek bir daha doğum yaparsam diye kafam karışık. Pelvik egzersizleri de düzenli yapmadım pek inandırıcı gelmedi
Oxorza çok afedersiniz vajina darliginizin yetmediğini düşünüyor musunuz, ben buna bağlıyorum biraz da
2minikmucize Allah’tan Allah var ahahhahahah