Kızlar daha önce böyle bir post açmadım ve inanamıyorum da ama patlayacağım birine söylemezsem eşim le dün birlikte olduk ve anal istedi kaç kere yok dedim dün yine bahsetti engelledim tamam dedi ilişki esnasında afedersiniz çok sert yapıyordu ve birden arkaya girdi canım çok çok yandı gerçekten o an öleceğim sandım sonra lavaboya gittiğimde baya kanadı hala popomun üzerine otururken canım acıyor ama onun acısı bir tarafa ruhen çok kötüyüm sürekli ağlama isteğim var dünden beri eşimle de içimden gelmiyor konuşmak bilerek yapmadım diyor ama nasıl aşacağım ben bunu ya

Cmrhnm
    Ve dünden beri sürekli bir gaz hali var normal mi sizce bu hastaneye gitmeli miyim

Cmrhnm Yanlişlikla yapmadigina yemin ede bilirim ama kanitlayam..Eşlerinin canini bu denli nasil acitiyolar anlamiyorum..Bir kereden bi sorun olmaz diye okumuştum burdan.1 2 gune agrinizda gecer bence.Hem hastahaneye gidipde ne soyliyceksiniz ki.☹

Sessiz_Nota
      Bilmiyorum ki bende inanmadım zaten 😑 canımın acısını geçtim ama ruhen canım çok yanıyor bunu nasıl aşacağım neden bu kadar kötü hissediyorum ya

Ya belki o anın şeyiyle kaydrmis olabilir eğer devam etmesiyle şayet .. arada bizdede yanlis yere kayıyor 🤦🏼‍♀️

Cmrhnm iki hafta once tamda yasadiginiz gibi yasadim agrisi berbatti. Agrisindan agliyordum yatagi tirmaliyordum agridan😅 esim bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyor bilerek yapmadim ozur dilerim deyip duruyordu . Dort bes gun agrisi oldu cok kotuydu. Ama ben esime karsi oyle sogumadim ☺️

Cmrhnm popoçatlaklarında acıyo hafifletmek için anestol krem var ondan alın eczaneden sürün uyuşturur en azından acısı geçene kadar. Çok üzüldüm adınıza.

Cmrhnm Eşiniz izniniz ve isteğiniz olmadan bile isteye sert bi şekilde arkadan girmiş. Yanlış anlamayın ama bir nevi taciz etmiş gibi olmuş. Soğumanızın sebebi bu. Kötü hissetmeniz ağlamanız çok normal. Sizi gerçekten düşünseydi, kendinin bi anlık zevkine değil, canınızı yakmamaya uğraşırdı. Neden istemediğinizi açıkca söylemediniz mi. Eşinizle bu arka muhabbetini her ayrıntısıyla konuşun hislerinizi dile getirin. Neden bukadar ısrar ettiğini sorun. Bu bir fantazi mi yoksa başka bi sebepten mi istiyor öğrenin. Soğuduğunuzu söyleyin. Konuşmayarak bişeyleri düzeltemezsiniz. Eşinizi kınıyorum, bu kadar kaba saba ilişki yaşaması sizin için hiç hoş olmamış.

Cmrhnm ya gerçekten yanlışlıkla yapmış olabilir. Çünkü bizim başımıza da geldi afedersiniz hozlive sert yapıyorduk bir anda oldu tamamı girmedi bile hemen özür diledi. Yanlışlıka da olabilir ilişkinin o anki hızıyla

Cmrhnm soguk buz kompresi uygulaya bilirsin canim iyi gelir belki :( ic camasirina koy üzerjne otur veya uzan o sogukluk rahatlatir belki. ( hemoridletde ise yario)

Cmrhnm bilerek yapmıştır Eminim bence buda bi nebze boşanma sebebi isteğin dışı uygulaması istemiyorsan eşin istiyor diye yapmamalısın.benim eşim teklif etmedi hiç etse küçük kıyamet kopar hele bunu yapsa asla affetmem tabi bu dediklerim bilerek yaptıysa bir nevi tecavüz istek dışı sonuçta onu karşımıza alın hem dini hem de sağlık boyutunu be duyduğun acıyı anlatın anlayacaktır

2 yıl sonra

Özellikle doggy pozisyonunda sert olursa penis aniden çıkıp popoya girebilir dikkat etmek lazım

Elisam2022 knk evet doğru söylüyorsun ama kadınlar farkediyor. eşim hızlı olunca kaydığını dikkat etmesini söylüyorum. bu bence bilerek olmuş öne rahat girdiği gibi arkaya girmez zorlar erkeğin bunu anlamaması imkansız