• Muhabbet
  • Makyaj yapmadan evde bile dolasamiyorum.. özgüven eksikliği...

Eşim beni çok nadir makyajsız görmüştür çünkü hastalık bu bende her sabah düğüne gider gibi hazırlanıp akşama kadar evde oturuyorum. Gece bide makyajla uyuyorum ki sabah güzel gözükmek için. Allah günah yazmasın hiç güzel değilim sanki makyaj yapınca muhteşem oluyorum. Bide kilo aldım doğum sonrası başka türlü iyi hissetmiyorum. Benim gibi olan yoktu varmi ? Yoktur bu kadar psikopati.. ama yoruldum artık. Nasıl kurtulurum bu makyaj denen illetten…

Zelissss Sen eşini her türlü kabul ediyorsan oda etmeli de yanı kendine cildine eziyet etme kendine güven her insanı Allah güzel yaratmış kimin kaşi kimin gözü dudağı güzel önce kendini kendin beğenmelisin

Zelissss diyet yap mesela gece yatmadan temizle kendine yüzündeki makyajı çıkarmadan yattığında yüzünün bozulcanı düşün falan bi nevi diyet gibi

Zelissss Her insan güzeldir, eminim sende güzelsindir ama özgüvenin eksik dediğin gibi. Ayrıca gece silmeden yattığın makyaj seni bikac sene içinde daha kötü eder. Cildine yazık ya esin demekki seni sevmiş ki evlenmis. öyle düşün

Bende makyaj yapmadan duramıyorum ilk zamanlar bende yatarken silmezdim ama bu böyle çok sürdürülmüyo aynı evde. ben de gözüne hep süslü gözüktüm evlenince kendini salan kadınlar gibi olmak istemedim ama makyajsız da çok gördü beni sonralarda da cildim kötü olur diye yatarken silmeye başladım şimdi hiç yapmasam bi eyliner bi ruj yine oluyo yüzümde

Zelissss esin problem ediyor mu makyajsiz olmani canim ? Makyaj yapılir tamam ama sade hafif evde hafif yap mesela yavas yavas azalt gece yatarken kesinlikle sil cildin icin sen beni görsen herslde zombi dersin😂 hic yapmam bende dugunden dugune okadr yani malzemem bile yoktur alan almış bacm sende
    Biraz rahat brak kendini kocanda bret pit degildir yani ❤️

Zelissss makyajsız gördüğünde bi tepki mi verdide bu düşüncelere kapıldınız? Yoksa kendi kendinizi mi kuruyorsunuz? Makyajı güzel temizleyemezseniz cildiniz daha kötü olur hatta hastalıklara kadar gider bence buna dikkat edin ayrıca güzellik sadece yüzde değildir ki eminimki sizde çok güzel bi kadınsınızdır sadece makyaja o kadar alışmışsınız ki silince kendinizi farklı görüyorsunuzdur. Her makyajda bi malzeme kullanmayarak yavaşca azaltın bence 🥰

Zelissss eşin için degil de kendin için yaparsan hersey hallolur. eşin için yapıyosun cünkü kendin için yapsan makyajla sevmedigin yerleri kapatmak yerine komple o sevmedigin seyleri yok etmeye calısırdın, ozen gösterirdin mesela cilt bakımıyla .cilt bakımına agırlık verebilirsin. kendin için spor egzersiz yapabilirsin .biseyleri kendin istedikten sonra yapasın olur hevesin olur ozguvenin olur ama o beni böyle gorsun diye üstten kapatırsan herseyi kendini iyice kötü hissedersin ve hersey gittikce daha kötü olur..cildinin nefes almaya bakıma ihtiyacı var aynı zamanda ruhununda ve ben güzel olduguna eminim böyle düsünme🌸

Neden bu kadar alıstırdın ki kendini canım seni seven insan emin ol her halinle sevecektir makyajla falan alakası yok bence 1,5 senedir evliyim öyle abartılı makyaj yaptıgım günlerin sayısı 5 parmagı gecmemistir aksine bende makyaj yapınca kendimi kötü hissediyorum yapmacık duruyorum sanki sadece hafif bir rimel ve hafif bir ruj yeterli benim icin

Ben eşimle ilk evlendim zamanlar makyajsız gezmez dim evde hemen eşim sabah kalkamdan makyaj yapar dim sonra tekrardan uyur düm🤣ama sonra alıştım evde saç baş dağınık donumu çekerim üstüme benim yüzümde leke var insan sonra alışıyor makyaj yapmadığınız zmn eşiniz bile anlamaz cildiniz rahat bırakın hava alsın yoksa daha yüzünüz lekelesir

Canım kalıcı makyaj yaptır yada kirpik lifting kalıcı ruj filan her gün yapmakla uğrasmazsın kalıcı eyeliner bile var😀

Bende evde sürekli rimel sürerim takimtim var yaaa 😂

Ve hiç makyaj yapmayan ben 😂 çok nadir yaparım çünkü cildimde hic birsey yok gerek de duymuyorum bazen önemli günlerde yaparım onda bile yüzüme ağırlık veriyor makyaj yaparak yatmayın cildinizin hava almasını önluyorsunuz rimel falan kirpiklerinizi erken dökülmesine Sebeb olursunuz nemlendirici sürün cildinize birde nemlendirici ruj tamam 😚 geceyi kapatın

Zelissss makyaj cildini mahveder zamanla gozeneklerini kapatır daha bir cok şey bende makyajli duramıyorum mesela cok yakışıyor ama uğraşmıyorum yada ugrasasim gelmiyor. Aksam yatmadan once yuz yikama jelimle yikarim titresimli yuz yikama aletimle en son yuzume kantaron yagini surerim bazen gül suyu oyle yatarim. Bazen sabahlari buzla yuzume masaj yapiyorum. Cok yorgun oldugumda goz altimi kapatiyorum yada sivilcem ciktiginda lekeleri ama bazen onuda yapmamaya çalışıyorum cunku kapatıcılar sivilcenin iyilesme suresini uzatıyor bence malesef benimde doğum kilolarim var eski resimlerime bakinca ah diyorum yuzum ne guzelmis, fizigim ne güzelmiş ozguvenim cok düşüyor ya mesela esime karşı oyle asiri kiskancligim yoktu guzel giyindigi zaman ama simdi cok var ona belli etmiyorum cunki galiba aldigim kilocuklar yuzunden ozguvenim yerlerde seni cok iyi anlıyorum

Evde bir tane makyaj malzemesi olmayan ben 😂 yıllardır nemlendirici kremden başka birşey sürmem hiçbir zaman. Sadece kaş bıyık aldırırım saçlarımı da hiç boyamadım eşim her zaman bana bayıldığıbı söyler doğalsın herkesten farklısın der

Zelissss Böyle yapmaya devam edersen bir kaç yıl sonra cildin daha da kötü olacak ve bunu o zaman makyaj ile de kapatamayacaksın cildini temiz tutarak düzenli bakımını yaparak daha güzel görüneceğinden Eminim