Eşimle mutlu giden bi evliliğimiz vardı halende devam ediıyo ama 10 ay önce beni aldattığını öğrendim başka bi kadınla Adana’da buluşup zaman geçirdi baya fotolar cekmişti ve ben şifreyi kırıp benim öğrendiğimi bilmiyo ama hayatı kendime zından erim bahsetmedim hiçte unutmadım çocuklarım için konuyu açsaydım bitmesi lazımdı evliliğimin ve daha sonra farklı kişilerle kaskete konuştuğunu gördüm ama görseniz okadar sevgisini ve benm yuvamız için çabaladığını beli etiriyoki nasıl olurda böyle oldu anlamadım çok kararsızım bana yardım edin
Aldatılmak
EymenMiran gerçekten seni aldatması değil çabalamasi mi gözüne görünen?
Post neden yok
Çözemiyorum çok farklı karekter yaptıklarını kabulenmez yani beyanat eder haklı çıkarır sevgim var DİE görmemizlkten geliyom hatasını
Sildim yanlışkla
Şöyle söylem aldatılmaya kabullenmek gerekli yoksa herseyiyle vazgeçmekmi lazım
EymenMiran Burdan konuşmak kolay biliyorum ama üzüldüm adınıza ama taviz vermeyin. Seven adam aldatmaz aldatıp seviyorum diyorsa ruhsal sorunları vardır bence
EymenMiran özür dilerim ama köpek bok yemekten vazgeçmezz
Sanırım sadece beni inandırmak ya kötü bi durum hayata olan tüm herseyinizi bitiriyor çocuklar için kabullenmek istiyor beynim kabulenme diyo
EymenMiran hatasını kabul etmez cünkü sen kabul ediyosun kendi agzınla söylüyosun görmemezlikten geliyorum diye .canım sana sorarım sen gormezsen kabullenirsen o hatasını anlar mı ?kendi hatasını gorur mu ?hayır ..aldatılmak kabullenilicek bir hata degil bu bir ihanet. zaten o seni silmiştir aklında gozunde bitirip seni düşünmeden baskasına bakmıştır. yani sen affetsen ilişkine devam etsen bile temeliniz bitti demektir .güven konusuna düsünce konusuna falan girmicem bile..cok üzgünüm kırmak değil amacım😞
Çok güzel ifade etin 👍 ya bi yanım git bırak dio biyanım çocuklar için fedakarlık yap dio ve iişin kötü tarafı okadar ihanetten sonra halen seviyor olmam bakalım
Çocukların pskoljisini düşünüyom hayatları altüst olcak yani sizlere tavsiyem fazla değer ve herseyine evet demeyin bi erkeğin Ozaman sizi kaybetme korkusu olmuyo
EymenMiran sana bişey söyliyimmi çocukların için fedakarlık yap biliuorum çok zor ama inan diğer türlüsüde çocukların için çok zor benim annem babam ayrı 17 yıldır çok şey yaşadık her seferindede anneme öfkelendik 17 yılın sonunda annemde çok pişman olfu dedi keşke sizin yanınzda kalsaydım bilmşyorum hayat sana ne yaşatır ama çocuğuna yaşatacağı şey belli hep bşr tarafı yarım kalacak eevet biçok insan ayrı ama git bide o çocuklara sor ben inanıyorum aranızın zamanla düzeleceğine eşinde pişmansa başbaşa konuşun en azından çocuklar için yazık günah sende seviyosun belli kğçük bi ihtimal bile varsa dene en azından hakkında hayırlısı olsun ❣
EymenMiran vazgeçmek bir kere yapan hep yapar
EymenMiran hala seviyor olmanız ilginç ama bozuk bir psikoloji ilede yetiştireceğiniz çocuklar ileride nasıl bir birey olacak onuda düşünün derim
Eşim bu durumu bildiğimden habersiz çünkü bilmio şifrelerini çözdüğümü söylemedim Bnde ortaya çıkarsa herkese rezil olcak ve yüzgöz olucaz bidaha beraber olamıycaz tek taraflı bunun üzüntüsüyle günlerim geçip herkonuda mükemmel adam bu konuda yanıltıp tüm heveslerimi aldı götürdü benden başka kadınlarla eğlendiğini görmek başka kadınların bedenini öptüğünü görmek beni canlı canlı öldürmüş oldu ama bırakılmış iki evlatin varsa duruyorsun mutsuz bi hayatları olsun istemiom bu durum sadece yansıdı bana onun dışında onlara düşkün babaları var mutlu yuvamız var arka yüzü ve bunu hiç yansıtmayan akılı babamız var değişik bi durumdayım Hasan’a çocuklarım var gidince neler olcağıını tahmin edebiliyorum
Gelgitler içindeyim anlıycağınız rabbim orta yolu bulmama yardımcı olur inşallah bana