incilikaftan Butterfly01 canım çaylara gerek yok diyet yapabilir ben 15 günde 6-7 kilo veriyorum çok da sıkmam kendimi bide migrosta bir karışık bitki çayı var ondan iki dakika kaynatıp içiyorum o çaylara onlarca para 💸 dökemem 10₺ bişey hatta
Butterfly01 Buzlulimonatam ya bi tanıdığım 2 ayda 11 kg vermis bu çayla esime almayi düşünüyorum ama kids te biri alma aldirma çok kötü zararli dedi
Buzlulimonatam Butterfly01 yani ben dediğim gibi başka bir marka kullandım 1 haftada 4 kilo verdim canım 😊
Buzlulimonatam Morumsu disaform coffe var canım İnstagram da onu kullanıyorum Türk kahvesi gibi çok güzel ama baya ağız kuruluğu yapıyor
FantastikLadyy Vala ben diyetle sporla 1 ayda 9 kilo verdim bence böyle şeylere gerek yok herşey boğazını tutmakla başlar
Butterfly01 FantastikLadyy kendim icin değilde eşim için almak istemiştim 20 kilo fazlasi var mesleginde sıkıntı yaratacak boyuta geliyor spor yaomak istemiyor
Mlsdru Arkadaşlar almayın şu tarz şeyleri ekmeği kesseniz bile kilo verirsiniz daha sonra kalpte böbreklerde hasar bırakabiliyor yasa bakmadan
Butterfly01 Mlsdru cevabınız için teşekkür ederim zaten olumsiz çok yorum aldım vazgectim kullandirtmicam esime
FantastikLadyy Butterfly01 kullananan çok insan var evet ama zararı da çok kilolu kalsaymışım keşke dyen çok insan var vazgeçmekle en iyisini yaptnz
Mlsdru Butterfly01 hele de şu fenomenlerin önerdikleri o sakın almayın kaç kişiler olmuş hastalanmis tansiyonlari çıkmış antifenomende görmüştüm instagramda
Lavinia Buzlulimonatam yazdim instagramdan kampanya varmis sanirim 165₺ olmus ama guvensem mi bilemedim ya sen kac gun kullandin cnm
Buzlulimonatam Lavinia evet canım kampanyada şöyle söylim ben 23 eylülde kullanmaya başladım beş günde 4 kilom gitti yani bende ordan kullanan birine yazıp sipariş verdim zaten ama güzel etki etti ☺️