Kızlar valla dertleşecek kimse bulamadım buraya sığındım… çok sinirliyim . Ben 3 yıllık evliyim kayınım da bu sene evlendi 30 gün falan oluyor . Bana ev alındı, eşya istediğim gibi düzdük evimize ama düğün paramdan 40 milyar para verdik kayın pederime . Kaybım da evlenirken bi sürü rezillikle bir evlendi kız çocuk falan aldırmış düşünün kız da köy kızı küçümsemek gibi olasın ama valla öyle evlerden çıkanların gözü çok yüksek de oluyor ben sinir oluyorum ..! Bunlarda güya kendi düğünlerini borçla yapmış diye bunlardan hiçpara alınmadı .kayınpederimin elinde lüks a kullanılmış ikinci el mobilya beyaz eşya galan var bu eşyaları onlara verecekti evlerini düzmeleri için Kız da bugün küsüp annesinin evine gitmiş ben sıfır eşya istiyorum almazsanız gelmem falan . RESMEN MİLLETİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR . O kadar altını var düğünden kalma birini bile bozdurmadı, bozdurmuyor da akıllıya bak sen ya bozdurup al o zaman evinin eşyasını. Kızlar ben paramı verdim . Bunlar böyle çakallık yapınca ben Allah’ın katına çıkıyorum . Millet kendini akıllı bizi salak zannediyor . Ayrıca benim küçük bebeğim var illa ki maddiyat önemli benim için şu an herşey masraf …. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız çok merak ediyorum . Valla olaylar daha uzun ama ben özet geçtim işte