Kizlar 3 haftalik hamileyim ve kasiklarim agriyor ve batiyor sizce bu normalmi birkere düsük yaptimda korkuyorum benle ayni durumu yasayan varmi

NoName 3haftalik oldugunuzu doktormu soyledi yani 3haftalik olunca bebek gorsenirmj?🤔

Kisver hayir henüz gitmedim digital testler var bebegin kac haftalik oldugunu gösteren onlarin yalancisiyim bilmiyorum doktordan yarin termin alcam.... bu arada ben yurt disindayim

Sevilen ben aralikta düsük yaptim ve 4 ay sonra yani simdi tekrar hamile oldugumu ögrendim. Doktorum bana 3 ay hamile kalma dikkat et demisti korunmayi biraktim hamile kaldim

Sevilen cok zor bir durum rabbim sanir versin ama sIkma canini yine olur insAllah saglikla alirsin kucagina😘

Sevilen

Sevilen

Sevilen bende hapla düsük yaptim eger kürtaj olsaydim bende 6 ay koruncaktim ama hapla oldugu icin 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demisti doktorum

Sevilen cok gecmis olsun canim yine olur insAllah vardir bundada bir hayir sIkma canini

Sevilen üzme kendini olur inşAllah kaç hafdalıkdı canım

Sevilen canım bendede öyle olmuşdu bence eşiniz yoklansın

Sevilen bende seningibi olmuşdum doktor eger bebeyiniz 4 aylık kalbi dursaydı senin bir sorunun olduğunu düşünerdim fakat bendede 8 hafdalık kalbi durmuwdu ve eşimin gelmesini söyledi doktorumun söylediyi gibide oldu eşimde enfeksiyon ve sperimin haraketsiz oldugu ortayı çıkdı buda bebeyin kalbinin durmasının sebebmiş yanlış yaza bilirim azeri oldugum için özür dilerim

Sevilen üzülme inşAllah olur yine eşimde enkesiyon çıktı ve bebeyi öldüren oymuş😔Oysa bendede her wey çok iydi bebekde iyi idi