cutechucky sen bilirsin demesi gurur kırıcı olmuş sonuçta onun için bı çaba harcayıp güzel görünmeye çalışıyorsunuz kirginliginizi anlayana kadar sürdürün bence konusu acilinca güzelce izah edin

cutechucky hepsi degisik bnmkide oyle seyleri sevmiyo hele sacimi acik görünce deli oluyo yanina bile kapalı gitcekmisim o zaman cok istiyormus

Kerimannesi tövbe yarabbim dışarıda açık kadın görünce içlerine düşerler ama

cutechucky öyle hissediyor insan çok haklısınız valla yapmasaniz niye yapmiyosun olur yapsanız da böyle umursamiyorlar iste

cutechucky Allah allah ya çok değişik, bi süre elleme bakiyim hic yüz verme evde dekolte çok güzel giyin,süslen ama yüzüne bakma belki oyle ilgisini çeker

SuPerisi0 yani çok sık sex hayatımız yok örneğin 2gun üst üste oluyorsa 1 hafta hiç olmaz ama şimdi uzakta hiç arzulamasi da yok özledim bile demez doğru düzgün geldigi gün saldırması gerekirken yapalım mı diye sorar benim düşkün olduğumu bildiği halde

Ay dün bende gösterdim harnessden ne gerek var dedi öküz sonra sen böylede seksisin diye düzeltti

cutechucky bende isterm erkek olsam hemde çok isterim 😀😀 yakısıyor cunku kadınlara öyle şeyler .. niye oyle eşin hep mi öyleydi. ya ben mesela tayt üstüne gobek ustu bile giysem eşim etkılenıyo mesela

cutechucky kızlar benim eşimde öyle ama bende eşim paradan dolayı bana öyle diyor gibime geliyor bu dediğimiz kıyafetlerin fiyatı ortada ondan gizli aldığımda ne gerek var giysende bir giymesende , ben seni görmem yetiyo heycanlanmam için vs vs ben bunun tek nedeninin para olduğunu düşünüyorum 🤣

bitterdelisi24 dediğim gibi kuzum üniversite yıllarında bence herseyin doruklarında yaşamış bana artık fırsat yok belkide bıktı istemiyor ne biliyim

Kavakyelleri ben çok uygun alırım 30 lira vermisimdir en fazla ama ne biliyim değişik ya

Benim bi tanıdığım var o da sevmez böyle transparan tül tarzı şeyler daha tatlı şeyler sever 😀 belki seninki de öyledir seksi elbise seviyodur belkide mini yada tayt