bittercikolata evet kuzum maalesef
Hayat kadını giyermis
cutechucky bir dahaki sefere dersin artık😔
cutechucky ilk yeni evliyken ben de awrupanetworkteki mavi babydoll almıştım tabi hatunda durduğu gibi durmadı bende 🤪 utana sıkıla yatakta eşimi bekledim bir gördü ne gerek vardi balinaya giydirmisler gibi olmuş dediği günden beri sadece birtane gecelik aldım kendime o kadar oda usturuplu birşey öyle olmaz böyle olur bazen gösteriyor diyorum balinalar giyemez anlamiyor öküz ne balinası diyor
Mlsdru seninki de çok gurur kırıcı olmuş kuzum boşver bizde giymeyelim
cutechucky Aa hiç umrum değil bende gidip ona boxer alırken uzun paçalı alıyorum inadına dede donu gibi 😂😂
Mlsdru süper taktik 😂
cutechucky hayat kadını. Demesi yanlış ama her erkek begenmıyor ıtıcı gelebılır teyze kızım var cok ıyız konuusur oda demişti gecelıkten kpnu acılınca bnm adam hiç sevmez boyle seylerı ıtıci gelır dıye
cutechucky erkekler cok nankor varliklar giysen suç giymesen suç biz giymedigimiz de de gozleri disari kayiyor. Ve hayat kadini dedikleri bizde begenmedikleri seyi baskasinda gormek icin ustune para veriyorlar . Sonra da sende giyseydin cilveli olsaydin vs diye bahaneyi bize buluyorlar cok garip gerckten.
Kokoshanim08 bütün bunlara rağmen aldatırsa zaten ben diyecek bişey bulamam sanırım
cutechucky eskiden çok takılır kafa patlatırdım artık ben elimden geleni yapiyorum yaparsa kendi karaktersizligidir. O beni kaybeder diyorum. Gerckten icim rahat kendisi bilir ☺️
Kokoshanim08 aynen öyle bende senin gibi düşünüyorum