Bebegim yani oyle insanlar varmis ki hem evli olup hem cocugu var ama gay karisi bile bunu seneler sonra ogrenen var mesela bazen cidden iyi saklıyorlar. Bir yerde izlemiştim ben kiz ailesinin yanina gidiyor eve sevgilisinden habersiz donuyor odaya bir giriyor erkek arkadaşı ustunde bayanin kiyafetleri ve onunde domalan bir erkek hayatımın sokunu yaşadim o an diyor. Bazıları sakladimmi guzel saklıyorlar ogrenmek imkansiz gibi oluyor mesaj, resim vs seylerle ogrenenler var

Bebegim yani bir mesaj olsun bir resim vs gozle gorulebilen bir kanit diyorum

Hayat_ Sırf biseksüel olduğu ortaya çıkmasın diye evlenip yuva kuranlar bile var. Toplum baskısı yüzünden işte güzelim kadınların hayatıda mahvoluyor

Akrep evet cok uzucu cidden bunu yasayan belki kac kadin vardir Allah sabir versin onlara cok zor durumdur bence ne diyeceğimi bilemiyorum ya

Bebegim siz neyden şüphelisiniz ki akliniza takılan bir tavri , haraketi falan mi oldu. Yardımcı olabiliriz canım

Akrep Benim de bir bebegim var aklima escinsellik geldi bilemiyorum

Bebegim Ben direk aklına onu sokmak istemiyorum belki gerçektende cinselliğe karşı merakı hevesi yoktur. Aldattığını vs düşünebilirsin belki ama eşcinsel düşüncesi nasıl girdi aklına?

Hayat_ adam cinsellikten nefret ediyor resmen oldu bittiye getiryor ve önsevisme yok öpusmeyi sevmiyorum dokunmayi sevmiyorum diyor bunlardan dolayi supheleniyorum burda acilan bir posta bir arkadas birine demisti esiniz gay olabilir mi diye bende merak ettim acaba mi dedim

Akrep telefonu oralarda evden ise isten eve cogu zaman ama neden boyle temas yok opusme yok nefret eder mi bir erkek cinsellikten

Bebegim Normal şartlarda etmez ama bi cinsel terapiste falan mı gitseniz? İletişiminiz nasıl

Bebegim belki titizlik hastalığı olabilir ya var öyle çevremde tiksiniyor öpüşme dokunma falan yapamadan direk ilişkiye giriyor mesela sadece cinsellikte değil önüne salata konsun ve eşi yada annesi neyse en yakını kaşığıyla yesin oradan hemen kalkıyor masadan degisik bi huy